📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale go wyjaśnił.
Rozumiem to tak : Typek dostał od drugiego po mordzie i na miękkich nogach ledwie stoi a drugi (zapewne ziom tego co dostał w mordę) w ramach rewanżu dokonuje próby zabójstwa przy pomocy samochodu...
I cyk, areszt a później wieloletnie więzienie za próbę zabójstwa bo twój ziom w mordę dostał,a jutro i tak by o tym nawet nie pamiętał.... tyle wygrać....
I cyk, areszt a później wieloletnie więzienie za próbę zabójstwa bo twój ziom w mordę dostał,a jutro i tak by o tym nawet nie pamiętał.... tyle wygrać....
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Rozumiem to tak : Typek dostał od drugiego po mordzie i na miękkich nogach ledwie stoi a drugi (zapewne ziom tego co dostał w mordę) w ramach rewanżu dokonuje próby zabójstwa przy pomocy samochodu...
POkolenie JPII, Z i inne ameby.
Za nich myśli tiktok, najpierw robią potem oddają do okna życia.
turor napisał/a:
POkolenie JPII, Z i inne ameby.
Za nich myśli tiktok, najpierw robią potem oddają do okna życia.
E tam. W Polsce by dostał co najwyżej wyrok w zawiasach, a dobry adwokat może wybronił to na winę pieszego.
To już czwarty ze złamaną dupą. To powinno być na Olimpiadzie. Złoty medal dla.... Za po czwórny tulup w technice lotu kota i złamania w 6 miejscach z wgnieceniem dupy oraz puchar z tytułu jednorożzca przesunięcia z przemieszczeniem kości ogonowej w miejce torby. Brawa, owacje, trąbki i popcorn za 4 zł z małym browcem. Dwie drużyny z rendgenem zgłaszają gotowość i pani Izabela z oddziału gipsu kręci kołem spółgłoskę.
Ooo kurwa, cóż za zaskoczenie mnie ogarnęło. Piwko i do ulubionych, pieknie go wmontował w drzwi.
Jednemu chamulce drugiemu zwieracze puściły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów