Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najgorsze jest to ze im jadaczki sie nie zamykają, wiecznie cos jeden pierdoli do drugiego, czy na korytarzu czy w kiblu czy w kuchni
no pierdolą non stop
jednego wyjebali bo przed robota sobie dawał setke w palnik, ogólnie wypaczenie w huj, potrafią sie zesrać do pisuaru
wypaczenie cywilizacyjne i dojrzałość intelektualna na niskim poziomie
polski zus sie kapną że biorą u nas 500+ i wracają do SB, u nas maja lokum prace i dodatki
teraz Kanada ich podpierdala bo dają mega więcej
już nikt nie będzie wracał i bronił tego upadłego kraju
za msc będzie tak zimno że wszyscy z tamtad spierdolą
a żadna ze stron nie jest w stanie dokonać jakiegokolwiek impasu
po zimie ruskie sie umocnią i nie będzie juz absolutnie mowy o niczym
Ahhh jacy ci ukraińcy cywilizowani i pokojowi
Ja tam bym też chętnie spuścił wpierdol ruskiej szmacie, która popiera morderstwa i wojnę, a bardzo kulturalny ze mnie człowiek
tysiące wojowników pełnych serca robi w polskich fabrykach, sam wiem bo widuję ich w 2 firmach których ja pracuje
najgorsze jest to ze im jadaczki sie nie zamykają, wiecznie cos jeden pierdoli do drugiego, czy na korytarzu czy w kiblu czy w kuchni
no pierdolą non stop
jednego wyjebali bo przed robota sobie dawał setke w palnik, ogólnie wypaczenie w huj, potrafią sie zesrać do pisuaru
wypaczenie cywilizacyjne i dojrzałość intelektualna na niskim poziomie
polski zus sie kapną że biorą u nas 500+ i wracają do SB, u nas maja lokum prace i dodatki
teraz Kanada ich podpierdala bo dają mega więcej
już nikt nie będzie wracał i bronił tego upadłego kraju
za msc będzie tak zimno że wszyscy z tamtad spierdolą
a żadna ze stron nie jest w stanie dokonać jakiegokolwiek impasu
po zimie ruskie sie umocnią i nie będzie juz absolutnie mowy o niczym
Oho, kolejny samozwańczy ekspert, doktor habilitowany uczelni chłopskiego rozumu xd
Po pierwsze to wyobraź sobie że twoja firma nie obrazuje idealnie ukraińskiego społeczeństwa - do pracy w Polsce wyjechali przygłupy którzy nie potrafili znaleźć roboty u siebie bo byli za głupi. Dokładnie ta sama sytuacja z Polakami na zachodzie - na sadolu jest na to wystarczająco dużo dowodów, polecam poszukać.
A po drugie, impas oznacza brak postępów, dokładnie odwrotnie niż to co napisałeś, więc już wiem że rozmawiam z idiotą. Jego czego nie wiem to to, czemu dałem się tak podpuścić randomowi z internetu, trudno.
Pozdrawiam
Ludzie, którzy pod szyldem "anty-wojenny" wykrzykują nacjonalistyczne inwektywy i chcą kopać kogoś tylko za narodowość są zwyczajnymi nacjonalistycznymi zjebami - naziolami. Dobrze, że wyszli z ukrycia.
Dokładnie, właśnie pod takimi pseudo antywojennymi hasłami ruskie nacjonalistyczne zjeby rozpoczęły tę krwawą wojnę i chcą wymordować naszych sąsiadów.
Dokładnie, właśnie pod takimi pseudo antywojennymi hasłami ruskie nacjonalistyczne zjeby rozpoczęły tę krwawą wojnę i chcą wymordować naszych sąsiadów.
Zatem według Twojej własnej definicji niczym się od nich nie różnisz.
Zatem według Twojej własnej definicji niczym się od nich nie różnisz.
Zjebał ci się system wartości od tych Internetów. Człowiek szukający sprawiedliwości albo broniący swojego życia, rodzin, dzieci, przed mordercami i gwałcicielami, nie staje się jednocześnie mordercą i gwalcicielem . Sędzia skazujący mordercę na karę śmierci nie staje się mordercą. A ty jak byś się zachował, gdyby rusek przyszedł spalić ci chatę? Stałbyś jak pizda ? Zacznij odróżniać dobro od zła
Zjebał ci się system wartości od tych Internetów. Człowiek szukający sprawiedliwości albo broniący swojego życia, rodzin, dzieci, przed mordercami i gwałcicielami, nie staje się jednocześnie mordercą i gwalcicielem . Sędzia skazujący mordercę na karę śmierci nie staje się mordercą. A ty jak byś się zachował, gdyby rusek przyszedł spalić ci chatę? Stałbyś jak pizda ? Zacznij odróżniać dobro od zła
Aha, i ten dzieciak z filmu morduje i gwałci?
Aha, i ten dzieciak z filmu morduje i gwałci?
Nie , jedynie wspiera . Więc otrzymał delikatną karę za współudział
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów