Chyba się wkurwili na ankietera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
nemiroff napisał/a:
mega szacun dla pytowców za cierpliwość. powinien był od razu wypierdolić liścia tej tępej kurwie i zgasić tego pierdolonego frajera.
Sam powinieneś dostać w ryj razem z tym frajerem z mikrofonem. Jak widzą takiego jebniętego natręta, to nie dziwne że się wkurwili.
Pierdolicie, ale jakbyście byli w trakcie kłótni albo wkurwili się srodze to zareagowalibyście identycznie.
Prawda o naszym społeczeństwie. Pyta prowokuje i obnaża zarówno mentalność ludzi, jak i zjawiska do których owa mentalność się przyczynia. Bardzo zaskakuje mnie postawa niektórych starszych ludzi, którzy podchodzą z jajem do zachowania prezentowanego przez Pytę. Okazuje się, że ci starsi ludzie, często mają więcej dystansu i cierpliwości, niż reprezentanci młodego pokolenia, których mózgi zostały wyniszczone przez media masowe. TVN pokazuje radykalnych moherów, Pyta pokazuje prawdę w sposób obiektywny, bo prowokuje wszystkich. Jak widać idioci są wszędzie, z naciskiem na lewactwo.
Stwierdzam, że frajerem i pizdą jest jednak ten brodacz z pedalską grzywką. Grozi po czym spi***ala...
Ja pierdolę, żałosna kurwa i żałosny idiota. Takie chamstwo powinno być uznane za zwyczajne przewinienie, i karane, chociażby pieniężnie. Ciekawe co by się stało, gdyby chamy musiały bulić forsę za to, że nie potrafią się, jebani, powstrzymać. Rzecz jasna, nie mówię o stronach typu Sadol, gdzie leci kurwa za kurwą, ale na ulicy? Dobrze, że to wideo jest w necie, takie ścierwa należy ośmieszać.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów