Chyba się wkurwili na ankietera
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mega szacun dla pytowców za cierpliwość. powinien był od razu wypierdolić liścia tej tępej kurwie i zgasić tego pierdolonego frajera.
@up
No nie wiem, zależy jak długo nękali tą parę
Ale za pyte zawsze piwo, umieją fajnie wkurwiać ludzi, a wyśmiewanie żydów mają nieźle opanowane.
No nie wiem, zależy jak długo nękali tą parę
Ale za pyte zawsze piwo, umieją fajnie wkurwiać ludzi, a wyśmiewanie żydów mają nieźle opanowane.
Pyta jest w pytę, ale w tym przypadku wali fejkiem na milę morską.
pewnie wskoczył w kłótnie "małżeńską"
dostała by ta pizda w okulary to by się nauczyła grzeczniej odmawiać
przeciez to tepe chuje z tej pyty.Jak ktoregos ktos kiedys zastrzeli to wtedy wrzuc z tego filmik.
Za przypalow z pyta.pyly nie ma bronxa.
PS:zycze wam wszystkim wszystkiego najgorszego w roku panskim 2013stym.
Za przypalow z pyta.pyly nie ma bronxa.
PS:zycze wam wszystkim wszystkiego najgorszego w roku panskim 2013stym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów