📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To w końcu uliczna czy na ringu, bo walki to chyba znasz ale te w których dostałeś wpierdol pod żabką.
naucz się czytać ignorancie i oglądnij film na którym widać że jeden "bokser" walczy tak jakby miał iść na ustawkę z żulami a nie walczyć w ringu
Widzę, że wiesz co to walka uliczna, propsy ziomeg.
Zenada kurwa żenada!!!! taka ooba nie powinna trafic na ring bo moze przez wlasna glupote zrobic drugiemu tylko krzywde!!!!! na ustawki bu hahhahahhahaha lezałby po 3 sekindach!!!!! jedynie co moze to z zulami pod monopolowym sie postukac i podejzewa ze dostał by wpierdol Ż E N A D A
up
Dostał byś takiego cepa i zasnął na zawsze, nie koniecznie pod monopolowym
Dostał byś takiego cepa i zasnął na zawsze, nie koniecznie pod monopolowym
headowsky93 napisał/a:
Widzę, że wiesz co to walka uliczna, propsy ziomeg.
oho, panowie uwaga. Mamy eksperta w temacie !
Chyba na dwa dni przed walka boksowali worek pierwszy raz, bo nie widać żadnych śladów sparringów
Siła to nie wszystko, technika też się liczy. Tak wyglądają wszyscy napinacze internetowi i znawcy MMA i fightinguxD myślą że pochodzą pół roku na siłkę zeżrą słoik sterydów i myślą że sa dobrymi fighterami
Też chcę być ekspertem! Napiszę jakiś pseudo wywód na temat tej walki. Uwaga:
"Od razu widać że on nie wie co to prawdziwy boks. Zła praca nóg, kiepska koordynacja ruchowa, marna technika i żałosne założenia taktyczne. Po pierwsze nie powinien iść naprzód, lecz poczekać na atak i uderzyć z kontry. Macha ręcami jak pojebany, co skutkuje w utracie równowagi. Zaufajcie mi. Wiem co mówię. Takich knypków poskładałbym z palcem w dupie, więc szału nie ma."
Koniec
"Od razu widać że on nie wie co to prawdziwy boks. Zła praca nóg, kiepska koordynacja ruchowa, marna technika i żałosne założenia taktyczne. Po pierwsze nie powinien iść naprzód, lecz poczekać na atak i uderzyć z kontry. Macha ręcami jak pojebany, co skutkuje w utracie równowagi. Zaufajcie mi. Wiem co mówię. Takich knypków poskładałbym z palcem w dupie, więc szału nie ma."
Koniec
Nieźle, niższy poziom niż na galach wojaka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów