Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że kiedyś jakiś bambus zrobi z nim to samo.
Jak mnie wkurwiają takie chuje. Szwagierka w Ratuszu pisze projekty na różne fajne rzeczy dla mieszkańców. Ale... Kładki przez tereny podmokłe w lesie, dla wygody spacerowiczów. To już kurwy deski powyrywali. Plac zabaw dla dzieci? Żaden problem. Trzeb poobrywać huśtawki i połamać zjeżdżalnie. Park? Jeszcze nie skończony, a już rośliny wykopane. Ludzie to kurwy, które nie zasługują na poprawienie wyglądu ich okolicy. Gdy mieszkańcy pytają kiedy zostanie naprawione, co słyszą? Że nigdy, bo już było naprawiane kilka razy i zawsze szybko demolowane.
Brak takich projektów to najlepszy środek do wyeliminowania przyczyny problemu. Dana populacja zirytowana brakiem ławek czy placów zabaw sama wyłoni sprawcę zniszczeń, a potem tylko rok i 3 miesiące procesu i 150 godzin prac społecznych. W imię wolności słowa i demokracji.
Brak takich projektów to najlepszy środek do wyeliminowania przyczyny problemu. Dana populacja zirytowana brakiem ławek czy placów zabaw sama wyłoni sprawcę zniszczeń, a potem tylko rok i 3 miesiące procesu i 150 godzin prac społecznych. W imię wolności słowa i demokracji.
Mieszkam w miejscu, gdzie (szacuję) 60-70% mieszkań jest na kredyt. Myślisz że robią to ci, którzy się pozadłużali do emerytury? Wątpię. Okoliczna menelia tak się "bawi". To co podałem, to tylko moja okolica. Ona robi projekty w całym mieście i mogłaby przykładami sypać całe popołudnie.
Mieszkam w miejscu, gdzie (szacuję) 60-70% mieszkań jest na kredyt. Myślisz że robią to ci, którzy się pozadłużali do emerytury? Wątpię. Okoliczna menelia tak się "bawi". To co podałem, to tylko moja okolica. Ona robi projekty w całym mieście i mogłaby przykładami sypać całe popołudnie.
Świadczy to tylko o tym, że całokształt społeczeństwa nie dorósł jeszcze do posiadania obiektów użyteczności publicznej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów