nokaut promocja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:20
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry nokaut nie jest zły - piwo.
Ale co ma wspólnego ta uliczna napierdalanka z MMA? Czy teraz po kilku występach Pudziana będziecie na każdą szarpaninę wołać MMA?
mma - mieszane sztuki walki
jeden z reki napierdalał, jak bokser
drugi nogami kręcił , jak karateka
mma jak nic
jeden z reki napierdalał, jak bokser
drugi nogami kręcił , jak karateka
mma jak nic
Noo ładne kopnięcie z obrotu, szkoda że nie doszło bo walka by się pewnie inaczej skończyła.. ale i tak wytrzymał kilka mocnych ciosów, więc to pewnie u ruskich
@yogibp
Jak to nie jest żadna szarpana walka.
Od razu widać, że koleś łapiący na początku 3 strzały ma twardą szczękę i szybko się ogarnął.
Potem fachowo wypierdolił mu kapcia z półobrotu jak Khalidov. Jak by go trafił to byłby nokaut.
Na końcu troche mało sportowo uderzył tego gościa zawodnik w lewym narożniku w tył głowy, ale sędzia na szczęście zareagował.
Jak to nie jest żadna szarpana walka.
Od razu widać, że koleś łapiący na początku 3 strzały ma twardą szczękę i szybko się ogarnął.
Potem fachowo wypierdolił mu kapcia z półobrotu jak Khalidov. Jak by go trafił to byłby nokaut.
Na końcu troche mało sportowo uderzył tego gościa zawodnik w lewym narożniku w tył głowy, ale sędzia na szczęście zareagował.
jaki zjebany fejk
Niezły fighter
chyba to ruski bo normalny człowiek to by się złożył po pierwszych 3 strzałach
wogóle nie wygląda to na reżyserke?
ps może Chuck Norris z wbk przyszedł po zaległe raty?
bank nie uprzedzał, że bierze kredyt z obsługą domową?
ps może Chuck Norris z wbk przyszedł po zaległe raty?
bank nie uprzedzał, że bierze kredyt z obsługą domową?
Brawa dla niego że i tak nie padł po tych pierwszych trzech strzałach
Wygląda jak jakiś film akcji.
Po 3 strzałach stoi i jeszcze obrotówkę kopną... niezły fejk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów