📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
ten cwaniaczek rozpoczął, jakby on położył gościa na glebę to pewnie skakał by mu po głowie.
Bez żartów, Najman by odklepał po pierwszej bombie.
Wynik mnie nie zdziwił, od początku było widać, ten w białym postawa jak do biegania, rączki do przodu i machanie na oślep, koleś w czarnym głowa nisko, krtań osłonięta, garda jest i praca nóg.
Jestem ekspertem możecie zadawać pytania.
Jestem ekspertem możecie zadawać pytania.
dobrze że tego co kopał w twarz ziomki zgarneli na ziemię , skoro wygrał już walkę to po co go kopał w twarz ? debil
Przynajmniej nie uderzają z zaskoczenia jak te je**ne małpy w butach... oj przepraszam.. afroamerykanie
qhash napisał/a:
tylko cioty kopią butem w twarz, zero honoru
Nie masz racji. Walka 1 na 1, real, no rulles. Jedyna i święta zasada to zawsze będzie to że jak solówa to solówa.
Typ nie potrafił się obronić ani postawić gardy przy upadku to znaczy że to on jest ciotą ( i po chuj w ogóle zaczynał?!)
Pamiętaj że natura Twoja jest taka, że jeżeli się już bijesz to górę weźmie Twoja zwierzęca natura i będziesz dążył do dominacji, upokorzenia przeciwnika i jego nieprzytomności.
Pamiętaj! Ulica to nie sport. W sporcie walczysz honorowo, zgodnie z regułami narzuconymi w danej dyscyplinie i humanitarnie (po części).
Przemyśl 3 razy zanim coś napiszesz.
albo Ty go kopniesz w mordę albo on Ciebie co do tego ma honor? nie polecam nikomu bic sie z brudasem jakimś z nastawieniem takim ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów