📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Kurwa kolejny przeciwnik dla Najmana na ksw.
Musiałem 5 razy to obejrzeć aby zobaczyć ,że ten kogucik sam się znokautował bo 4 poprzednie razy nie wierzyłem w to co widziałem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Musiałem 5 razy to obejrzeć aby zobaczyć ,że ten kogucik sam się znokautował bo 4 poprzednie razy nie wierzyłem w to co widziałem.
uniósł typa, zobaczył ża ma chujowe szanse więc padł i udawał martwego
uniósł typa, zobaczył ża ma chujowe szanse więc padł i udawał martwego
A to nie szybciej i bezpieczniej szybko wyciągnąć rękę i skierować ją w szczękę?
Kutarate i Hudo to najlepszy mix walek i koniec kropka
już raz mnie zaprosili.
Bylo na redducie, nie potrafie tego odnaleźć. Ze źródła wynikalo, ze kolesia sparalizowalo od glowy w dół
"dżudo honor 7" było znacznie lepsze
ode mnie też piwko za cytat
ode mnie też piwko za cytat
Bylo na redducie, nie potrafie tego odnaleźć. Ze źródła wynikalo, ze kolesia sparalizowalo od glowy w dół
Hehe.. Kolejny pretendent do nagrody darwina.
Wiele rozumiem ale samemu siebie sparaliżować chcąc rzucić przeciwnikiem to kurwa już dla mnie abstrakcja.
Osobiście nie życzę mu aby był sparaliżowany i niech będzie zdrowy ale jednak ironia całego zajścia jest niesamowita.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów