📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
... uszu. Ściszyć słuchawki
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Motopizda motopiździe motopizdą.
Tak przy okazji, ostatnio wywołałem tym komentarzem wielki ból dupy użytkownika "Nihilista". Chwalił się on nawet że na ulicy zaczepiają go ludzie i pytają jaką ma moc. Chciałem go pozdrowić i życzyć dużo owocnych rozmów z innymi fanami jednośladów
Tak przy okazji, ostatnio wywołałem tym komentarzem wielki ból dupy użytkownika "Nihilista". Chwalił się on nawet że na ulicy zaczepiają go ludzie i pytają jaką ma moc. Chciałem go pozdrowić i życzyć dużo owocnych rozmów z innymi fanami jednośladów
Trzeba było tę stertę polać benzyną i podpalić. Szkoda, że się zmarnowało takie spiętrzenie głupoty.
Dwa koła z silnikiem + wypadek = PIWO
zna ktoś tytuł ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów