Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak na poważnie, ja pierdolę, kawałek mózgu z jednym okiem wyjebało na ulicę.
Tak już mnie wychowano i ukształtowano w tym ciemnogrodzie ale nic nie poradzę, tak to oceniam i chuj...
Bydło na Ukrainie postępuje tak samo, ktoś zaciągnie za bardzo po rosyjsku, zaraz pada oskarżenie, że współpracuje z Ruskimi, przywiązują go do słupa i lincz...
Niestety tak jest od 2014 roku, każdy kto nie utożsamia się z Ukrainą i mówi po rosyjsku jest prześladowany lub mordowany jako "kolaborant", ale Polacy w to nie uwierzą nawet jakby Ukraińcy im rodzinę na własnych oczach zabili.
Niestety tak jest od 2014 roku, każdy kto nie utożsamia się z Ukrainą i mówi po rosyjsku jest prześladowany lub mordowany jako "kolaborant", ale Polacy w to nie uwierzą nawet jakby Ukraińcy im rodzinę na własnych oczach zabili.
poljaki sie zdziwia jak im ukraincy za pare lat drugi Kijów zrobia a chłopaki z Azova po ulicach Wrocławia beda chodzic i napierdalać każdego kto jebie bandere haha nie żal mi was
poljaki sie zdziwia jak im ukraincy za pare lat drugi Kijów zrobia a chłopaki z Azova po ulicach Wrocławia beda chodzic i napierdalać każdego kto jebie bandere haha nie żal mi was
Jedyny ratunek w Putinie?
Genu nie wydłubiesz. Nawe Niemcy byli przerażeni skalą ich zwyrodnienia. Używali ich do najczarniejszych robót, żeby wywołać zgrozę i przerażenie. Wyrąbywanie siekierami, dziubanie widłami to ich sport narodowy.
Jedyny ratunek w Putinie?
Jakby nie było Putin wyleczył nas z kowida bez szczepionki, zlikwidował potencjalnie niebezpieczne dla nas państwo i rozjebał gospodarczo Niemcy. Dziś kupowalibyśmy od Niemiec ruski gaz, a tak fryce mają puste zbiorniki. No i mamy pracowników. Nam brakowało 2-3 miliony ludzi do pracy.
Ukrainy już nie ma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów