📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Tradycyjnie bez ostrzeżenia z partyzanta. Shitty lives matter.
Wszystko spoko ale typ głupi w chuj i zero instynktu samozachowawczego.
Jak jesteś w usa otoczony przez kilku dindu nuffinów to nie używasz poprawnej nazwy w stosunku do nich bo ze stada plemiennego zawsze się znajdzie przynajmniej jeden samiec który się na ciebie rzuci.
Ponieważ plemiona są silne w grupie to jest duża szansa, że inni członkowie stada dołączą do niego a jak zgaszą ci światła to w 90% przypadków jeszcze małpy będą skakać ci po głowie robiąc z ciebie marchewkę.
@up
jeden ze stada zachował się nawet jak kamikadze, po strzale się wyjebał
jeden ze stada zachował się nawet jak kamikadze, po strzale się wyjebał
@up on chciał być śmieszny mówiąc o twojej rzekomej próbie bycia śmiesznym.
Na szczęście u nas ze zwierząt miejskich to najwyżej dzik, lis, borsuk, kot i Seba Wyklęty.
Czarnuchy czy nie czarnuchy, po chuj się do nich przypierdalał, okazując się zwykłym jednostrzałowcem
Prawidłowo dostał. Akcja reakcja.
Tępy rasistowski gnój. Bardzo dobrze, że wybrał na ten tępy ryj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów