📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Baby z kutasami i ruchanie zwierząt w dziale hard. Zapraszam w tamte rejony.
dlaczego ludzie po roczniku 88, wpierdalają wszyststko wszedzie?!?! i klikaja lajki na wszystko wszedzie, za niedługo i stąd będę musiał spierdalać bo nie będzie nic ciekawego. Chłopakie, są odpowiednie strony do odpowiedniego kontentu, czy jak to tam się nazywa, dlatego jak ktoś wdupi posta ze z zagrzybiałą cipą na kwejka to to szybko znika. podzielmy strony tematycznie, kurwa proszę was.
Uliczni? Pff wstydz sie... To ludzie z organizacji Playing For Change, graja na ulicach z wyboru. Efekt super, polecam obejrzec "playing for change one love madrit"
Ładnie ktoś go wytresował. Ostatnio w wiadomościach mówili o psie który śpiewa, teraz murzyn. Chyba już nic mnie nie zdziwi na tym świecie.
zajebisty projekt, a jaki słodki. Pewnie tym pół afryki wykarmili i jeszcze na Haiti wystarczyło
Miło czasem posłuchać muzyki zrobionej przez ludzi którzy ją kochają. Jebać disneyowe hity! PIWO!
Piwo! Jakbym mógł dać więcej to bym dał.
Aż mi się morda ucieszyła jak to usłyszałem
Aż mi się morda ucieszyła jak to usłyszałem
Pozytywni panowie !
Najlepsze że śpiewają z różnych zakątków w 1 czasie ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów