Gruby wykazywał większą inicjatywę w tej bitwie, więc sędziowie orzekli jego wygraną. Zresztą ten z kapturem złamał odwieczne prawo ulicy mówiące o zakazie używania przedmiotów niebezpiecznych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
SkoPio1 napisał/a:
Jesteś Niemcem?
Dlaczego wyraz „polskich” piszesz jak jełopa?
No i błysnęłaś, jak sreberko z czekolady.
Chyba nawet on zrozumiał to siarczyste "SPIERDALAJ!"
pytolsky napisał/a:
Zapominasz o szacownych tradycjach naszego narodu: co z naszą szkołą walki gazrurką? cegłówką? tulipanem?odwieczne prawo ulicy mówiące o zakazie używania przedmiotów niebezpiecznych
+10pkt do szarży
+5pkt do onieśmielenia przeciwnika
WYPIERDALAJ:
+5pkt do ataku
Wypierdalaj bardziej działa jak Fear , jednostki uciekają .
typowej obywatel niepokornej niepodległej
Kwiat inteligencji narodu, swoim fachem w ręku, dalej godnie reprezentuje nasz kraj - nie to co te lewaki wykształciuchy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów