Gruby wykazywał większą inicjatywę w tej bitwie, więc sędziowie orzekli jego wygraną. Zresztą ten z kapturem złamał odwieczne prawo ulicy mówiące o zakazie używania przedmiotów niebezpiecznych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
KURWA:
+10pkt do szarży
+5pkt do onieśmielenia przeciwnika
WYPIERDALAJ:
+5pkt do ataku
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
+10pkt do szarży
WYPIERDALAJ:
+5pkt do ataku
+10pkt do szarży
WYPIERDALAJ:
+5pkt do ataku
Niejeden z łezką w oku wspomina jak tak przeskakiwał z nogi na nogę
Antoni79 napisał/a:
Po oscypkach to nasz kolejny największy towar eksportowy-żule.
Nie zapomnij o Polskich puszkowanych hamach
Zadziorny był grubasek.
Polusy na emigracji xd
Kriski napisał/a:
Nie zapomnij o Polskich
Jesteś Niemcem?
Dlaczego wyraz „polskich” piszesz jak jełopa?
Strata czasu
Wspaniała walka w wykonaniu dwóch dzielnych wojowników polskiej ulicy okraszona zaiste soczystym językiem. Wspaniała ekspresja, nienaganna dykcja, intonacja i emisja głosu zrownoważyły pewne niedostatki w choreografii. Mocne 7/10
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów