amatorska walka bokserska na ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Biały dzień, środek ulicy, zgraja czarnuchów (kilku białych) ustawia się w kółku i ogląda jak napierdala się dwóch typków. Normalka kurwa, czarna dzielnica.
niby ciapate a honor mają
Pamietam kiedyś też zbieralismy sie na boisku przy zlikwidowanej szkole i takie sparingi robilismy. Kulturka
Opis dla normalnych ludzi: Szkoda czasu na oglądanie tego, nic się nie dzieje.
@up
To,że sie bili i nie zajebali maczetami uważasz,że jest nienormalne? Nie oczekuj od typków klepiących sie na ulicy jakiejś wybitnej techniki i akcji. Posparowali się to posparowali.Na pewno biją sie lepiej od Ciebie;).
To,że sie bili i nie zajebali maczetami uważasz,że jest nienormalne? Nie oczekuj od typków klepiących sie na ulicy jakiejś wybitnej techniki i akcji. Posparowali się to posparowali.Na pewno biją sie lepiej od Ciebie;).
Co to za gówno? Nie ma żadnego KO, ujebanych nóg i kutasów, ani nawet połamanego palca!
To jest jakiś kwejk do kurwy nędzy czy Sadol w końcu? o.O
To jest jakiś kwejk do kurwy nędzy czy Sadol w końcu? o.O
Gdyby ludzie którzy chcą iść na 'solówkę' zamiast bezmyślnej walki - po prostu ubieraliby rękawice, ochraniacz na zęby - to myślę że wyszłoby to tylko na 'zdrowie'. Swoja drogą kiedyś było tak że szło się z kimś za szkołę - była solówka, ale potem podawało się rękę i poszło się razem na soczek. Teraz to trzech na jednego, z kastetami. Eh...
Ponad 2 minuty czekania na KO i chuj
ej, ale kto wygrał?!
emocje jak na grzybach.
@Cffaniak
Gość w czerwonych spodenkach prezentuje ładną technikę bokserską, więc nie gadaj. Podejrzewam, że ma coś wspólnego z boksem.
Gość w czerwonych spodenkach prezentuje ładną technikę bokserską, więc nie gadaj. Podejrzewam, że ma coś wspólnego z boksem.
oboje bokserzy technika dobra widac, chcalbym tak walczyc ale za drogi jest dla mnie boks,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów