📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
hmmm, stary, najgorsze co widziałem ostatnio w internecie to właśnie ten filmik, niestety.
@up
"niema"....
"niema"....
Ten gość wywołuje u mnie dołek psichyczny
Nie podobają wam sie filmy z "tosiewytnie" to klika się przycisk "Ignoruj" i nie pierdoli farmazonów. Tylko hejtować potraficie cwaniaczki za pięć zeta
Przygłupy, 14.00 coś na wasz temat.
zamknij morde
@suchy945
Jeśli coś jest chujowe, to pozwalam sobie wyrazić swoje niepochlebne zdanie, i tyle.
Jeśli coś jest chujowe, to pozwalam sobie wyrazić swoje niepochlebne zdanie, i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów