Warto obejrzeć chociażby dla pana "Pamiętamy". Znanego niektórym widzom Sadistica z najbardziej nieśmiesznego żartu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Warto obejrzeć chociażby dla pana "Pamiętamy". Znanego niektórym widzom Sadistica z najbardziej nieśmiesznego żartu.
2:25 "Potrzymaj Wojtuś Kochanie Moje"
"Dobrze Misiu Mój NAJWIĘKSZY" hahahhaahahahaahahaahaa !!!
3:40 "Jak zrobić zeby broda rosła?"
"hmmmm nie wiem... częsciej golić" hahaahah !
Kaczyński jest THE BEST !
"Dobrze Misiu Mój NAJWIĘKSZY" hahahhaahahahaahahaahaa !!!
3:40 "Jak zrobić zeby broda rosła?"
"hmmmm nie wiem... częsciej golić" hahaahah !
Kaczyński jest THE BEST !
znowu to nieśmieszne pierdolenie, kurwa gość z takim wyglądam i dykcją chce prowadzić program, ja pierdole gdyby jeszcze miał coś ciekawego do powiedzenia.
taki teraz mamy poziom tv i internetu, chujowo i bez sensu, ważne by było modne
taki teraz mamy poziom tv i internetu, chujowo i bez sensu, ważne by było modne
po obejrzeniu zaczynam wstydzić się, że mamy tak żenujących "dziennikarzy"
Ten z plakietkami to był w odcinku gdzie opowiadał najgorszy dowcip jaki usłyszał. Podłożony jest dla picu ;p
(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_̅_̅_̅()ڪے przypal
Na końcu ten ciotowaty chyba jest do reszty popierdolony...
Jeżeli ktoś ma łupież i paraduje z nim na wierzchu, to niech się w ten proszkowaty łeb pierdolnie bo raz, że jest to w chuj niesmaczne, dwa, jeżeli to ma być powodem do dumy, to równie dobrze można zesrać się w gacie i chodzić tak do następnego deszczu.
Jeżeli ktoś ma łupież i paraduje z nim na wierzchu, to niech się w ten proszkowaty łeb pierdolnie bo raz, że jest to w chuj niesmaczne, dwa, jeżeli to ma być powodem do dumy, to równie dobrze można zesrać się w gacie i chodzić tak do następnego deszczu.
tosiewytnie napisał/a:
niby który??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów