📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
3:29 Co on kurwa powiedział?? "Żaden problem"?! Wiedziałem od początku, że to pedał...
Jak jest za dobrze to jest niedobrze
Dobrze może być, bardzo dobrze może być ale za dobrze już nie może być o_O
ja pierdole i ten pedał który powiedział że może się pocałować z innym kolesiem w clubie ... ja pierdole ...
Tandetne aluzje tego pajaca nie są śmieszne. A może moje poczucie humoru jest kalekie?
3:27 - moje skryte marzenie - zobaczyc tego skurwiela na hardzie...
tego prowadzącego do gazu proszę.....
Dlaczego to coś jest na głównej ? Przecież te materiały według mnie są badziewne...
mpm1122 napisał/a:
Dlaczego to coś jest na głównej ? Przecież te materiały według mnie są badziewne...
To jest reklama..
Tak poza tym to prowadzący mnie też wkurza. Jest denny...
Może było by to mniej denne gdyby nie jego styl ubierania i pedalskich podtekstów
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów