📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Najgorsze określenie: uliczny kombajn
Polecam przycisk ignoruj
Hassos napisał/a:
Jakim cudem to wyszło z poczekalni?
Ostatnio jeszcze gorsze gówna wychodziły, a o hardzie to już szkoda gadać. Jedynie z Bongmana można jeszcze poszydzić, ewentualnie cofnąć się kilkaset stron i podziwiać stary, dobry hard...
nie lubią być nazywane puszczalskimi a większość z nich pewnie kurwi się na potęgę.
Najgorsze to co może usłyszeć facet od kobiety, to chyba jest to czy chcesz czegoś więcej niż seks i pyta się Ciebie czy masz dziewczynę ;/ ech te sąsiadki
Bardzo sympatyczna jest ta brunetka od labradora. Chętnie pomógłbym jej z tym cellulitem
@Sajgonski masz racje, super dziewczyna - luzacka i z dystansem do siebie. Zycze kazdemu sadolowi takiej laski!!!
Rems napisał/a:
nie lubią być nazywane puszczalskimi a większość z nich pewnie kurwi się na potęgę.
No tak, bo jak facet rucha i ogarnia dużo kobiet to maczo, a jak już kobieta idzie się ruchać się z paroma facetami po kolei to kurwa, dziwka i szmata. Przez takie myślenie właśnie rodzą się uprzedzenia i dlatego wychodząc do klubów żeby sobie zamoczyć kończy z ręką na fiucie - to generalizacja, żeby jakiś gimbus nie przyjebał się do mnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów