📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
elvese1 napisał/a:
kurwa mać, ile razy mam jeszcze te pierdolone ustrojstwo ignorowac, co pare dni wyskakuje ponownie ...
ignorujesz ten jeden temat, nie da się ignorować wszystkich wstawek użytkownika
EE @tosiewytnie jeszcze raz wstawisz jakiś głupi film i Cie zbanuje!
tak naprawdy ino jedna dziołszka, która lubi wino można było by stwierdzić że rodowita hanyska, a reszta to jakies krojcoki, albo co gorzyj gorole
a co to hanysów jako naród, to bardzo wiele ludzi, szczególnie starszego pokolenia nie powie ci że jest Polakiem a Ślązakiem i oni właśnie marzą o autonomii Śląska, do ktorej Warszawka nigdy nie dopuści...
Jednym zdaniem, nie zrozumiesz tej mentalności jeśli się tu nie urodziłeś i wychowałeś. Basta
a co to hanysów jako naród, to bardzo wiele ludzi, szczególnie starszego pokolenia nie powie ci że jest Polakiem a Ślązakiem i oni właśnie marzą o autonomii Śląska, do ktorej Warszawka nigdy nie dopuści...
Jednym zdaniem, nie zrozumiesz tej mentalności jeśli się tu nie urodziłeś i wychowałeś. Basta
Ślązacy to nie jest żaden naród ... sam jestem ze Sląska i denerwuje mnie kiedy ktoś tak mówi.Generalnie Sląsk jest piękny i nie są to tylko brudne familoki no ale kurwa bez przesady... slązacy to Polacy,tacy jak ludzie z Mazowsza i Pomorza.A najbardziej denerwuje mnie nazywanie Polaków "gorolami.Czy na ziemiach odzyskanych tam gdzie mieszka ludność przesiedlona ze wschodu też są takie problemy ? Czy tylko u mnie na "Oberschlesien" ?
Gorol to tylko takie nazwanie ludzi z poza śląska samo w sobie brzmienie tego słowa jest tkie troche obraźliwe, no ale tak sie przyjeło i tak jest to taki obcokrajowiec po śląsku
Sosnowiec to jest najbardziej wysunięta na południe dzielnica Warszawy!!
Ta druga z tych czterech, widać po oczach, że lubi majtki ściągać przez głowę )
Po tych czterech dziewczynach od razu widać, że są z sosnowca...
ja pierdoel i to właśnie jest tepota.. co cechuje naród? kultura, jezyk, tradycja , historia, sląsk jest jak katalonia w hiszpanii, nie poczuwa sie byc polska jak katalonia w hiszpanii, zreszta slask nuiejednokrotnie w historii byl osobnym panstwem, pomimo to nie odpierdalamy szopek jak np eta w kraju baskow, choz rzecza oczywista jest to ze cala gospodarke polska napedza slask, jest to wojewodztwo najbardziej wyksztalcoen , po mazowszu najbogatszem i nie ma tu zajebanych niemcow jak w opolski, ja jestem slazakiem ale czuje sie polakiem i nie mam zamiaru wstapywa do RAŚia (ruch autonomii slaska) ale jak widze jakis baranow z innych regionow bez wysztalcenia bez kasy i poimyslu na zycie ktorzy krytykuja nas slazakow to sie noz w kieszeni otwiera....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów