📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
3:00 i 3:21 no kurwa jak ja nienawidzę takich trajkotek
spam level 100
ogólnie fajny pomysł na wywiad daje piwko ja nic do warszawiaków nie mam mówią że u nas śmierdzi a sami mieszkają nie dość że w stolicy to jeszcze zaniedbanej i zaśmieconej dla sportu można między gównami u nich slalomem biegać.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
spam level 100
ogólnie fajny pomysł na wywiad daje piwko ja nic do warszawiaków nie mam mówią że u nas śmierdzi a sami mieszkają nie dość że w stolicy to jeszcze zaniedbanej i zaśmieconej dla sportu można między gównami u nich slalomem biegać.
Takie pierdolenie o jakichkolwiek konfliktach... w wawie jest od chuja ludzi z innych miast którzy podają sie za "rodowitych" warszawiaków i to najczęściej przez nich (jako powód) jest siany ferment jaka to stolica jest zła i chujowa i jacy tam kretyni mieszkają.
Co to za różnica kto z jakiego miasta jest? Wszędzie trafiają się przecież ludzie którzy odpychają od siebie...
Tylko że niestety padło na stolicę (gdzie zwozi sie zoraz więcej idiotów i hipokrytów którzy myślą że jak mieszkają w wawie to są już warszawiakami.
Rodowici normalni warszawiacy zawsze mieli swój nieodpychający styl, ale jak wiadomo jest ich coraz mniej i trzeba pamiętać że każdy jest zwykłym człowiekiem i nikim więcej.
Co to za różnica kto z jakiego miasta jest? Wszędzie trafiają się przecież ludzie którzy odpychają od siebie...
Tylko że niestety padło na stolicę (gdzie zwozi sie zoraz więcej idiotów i hipokrytów którzy myślą że jak mieszkają w wawie to są już warszawiakami.
Rodowici normalni warszawiacy zawsze mieli swój nieodpychający styl, ale jak wiadomo jest ich coraz mniej i trzeba pamiętać że każdy jest zwykłym człowiekiem i nikim więcej.
Jak Śląsk to jest naród to ja jestem ruskim esesmanem....
nie lubie tego programu
Za takie badziewie to piwa nie będzie. Facet powinien już za sam wygląd dostać z byczka.
ja znam przekeństwa śląskie ;
0 ty ciulu giździe bych cie ze szynku wydupcoł....ciemnoł o zol i na gleba..łeba na borsztajn bany i awzacem doprawioł do gololskiego zagłymbia
pytania ??
ps. mam przyjaciół w sosnowcu i są naprawde fajni
i proś sie panienki coby cie glajzami fest do katowic na plerach szramioł bo byś mioł snyty bez kitu godom
0 ty ciulu giździe bych cie ze szynku wydupcoł....ciemnoł o zol i na gleba..łeba na borsztajn bany i awzacem doprawioł do gololskiego zagłymbia
pytania ??
ps. mam przyjaciół w sosnowcu i są naprawde fajni
i proś sie panienki coby cie glajzami fest do katowic na plerach szramioł bo byś mioł snyty bez kitu godom
Jebać hipsterów!
Tym z 3:05 tylko do papy dać, cholernie irytujące kwoki.
florianno napisał/a:
ślązacy naród haha...
Oczywiście, gdyby nie my, to ten naród nadal stałby na zgliszczach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów