📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prowadzący jak zwykle wygląda jak cwel, ale program trzyma w miarę stały poziom, choć nie jest on najwyższych lotów.
po pierwszych 17 sekundach wyłączyłem... jakbym chcial ogladac glupie cipy to xnxx a nie sadistic
Irytuje mnie to ze Dakkan czy jak mu tam, ciągle udaje że go to nie obchodzi ze nie lubią się, a dupę sobie liżą żeby mieć z tego zyski :/
Te 2 pierwsze pewnie pójdą na filologie
Kragnashoff napisał/a:
po pierwszych 17 sekundach wyłączyłem... jakbym chcial ogladac glupie cipy to xnxx a nie sadistic
szybciej będzie jak spojrzysz w lustro
konradoo napisał/a:
6:40 już kurwy ze straży miejskiej spisują kogoś na ławce.
nastaw sobie jutro budzik na 5:00.
2:40 - babka ma świętą rację, teraz student to zwykły przeciętny debil. Każdego durnia i cwela biorą na te uczelnie, byle tylko dostawać kasę od państwa.
Super Ruchacz napisał/a:
2:40 - babka ma świętą rację, teraz student to zwykły przeciętny debil. Każdego durnia i cwela biorą na te uczelnie, byle tylko dostawać kasę od państwa.
od wydzialu duzo zalezy...na większość humanistycznych biorą każdego i wlecy kurwa studenci
Dakann ratuje program .
Dzięki Ci szanowny panie Administratorze , za ten piękny , użyteczny guziczek : IGNORUJ !
Niech Ci to Bóg w martwych płodach wynagrodzi !
Niech Ci to Bóg w martwych płodach wynagrodzi !
Kurwa, namnożyło się teraz tych głupich pizd, które próbują być spontaniczne, alternatywne i jak najbardziej pojebane. Kurwa spokojnie nie można porozmawiać bo albo nie potrafi się wysłowić, złożyć pełnego zdania to jeszcze suka zapętla jak w filmach Koterskiego.
Piękny wyjątek chociaż uchował się w 2:33 minucie.
Piękny wyjątek chociaż uchował się w 2:33 minucie.
Mam nadzieję, że ktoś temu przecwelonemu frajerowi wypłaci kiedyś w ten spedalony pysk przed kamerą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów