📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
fajna ta blondynka w białym.
nie jestem politykiem , nie jestem informatykiem , nie jestem kryminalista, nie jestem prostytutka - zarabiam dokladnie 80.000zl miesiecznie.
tak kurwa... milion
Seneka
FUCK YEAH!
@Zaloguj się
Jesteś kłamcą. Zgadłem?
Jesteś kłamcą. Zgadłem?
Zaloguj się napisał/a:
nie jestem politykiem , nie jestem informatykiem , nie jestem kryminalista, nie jestem prostytutka - zarabiam dokladnie 80.000zl miesiecznie.
Chyba Ci się pojebało o dwa zera
Zaloguj się napisał/a:
a pozniej sie spocony budzisz ;]
Kurwa zakochałem się w tej niskiej słodziutkiej blondyneczce. Idę zfapowac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów