Jawna dyskryminacja singli
Solidaryzujesz sie z anonem?
Przed chwilą był filmik z Brazylii jak taksówkarz rżnął na środku ulicy spasiona odrażająca murzynkę płacącą za kurs i to było ok a nagle im przeszkadza jak chłop wali konia na ulicy?
Dziwisz sie .....ostatnio w biedrze jak kichnąłem to o mało mnie też nie zlinczowali
Dziwisz sie .....ostatnio w biedrze jak kichnąłem to o mało mnie też nie zlinczowali
Takie czasy. Można walić konia w biurze, a za kichnięcie chcą cię zlinczować
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Przed chwilą był filmik z Brazylii jak taksówkarz rżnął na środku ulicy spasiona odrażająca murzynkę płacącą za kurs i to było ok a nagle im przeszkadza jak chłop wali konia na ulicy?
Te troche jaśniejsze, brazylijskie małpki tylko szukają pretekstu żeby się na kimś wyżyć.
Tak, odpowiadam już na atak kryptopedałów: bronię zjeba, bo też lubię się onanizować publicznie =D
Robię to codziennie stalkując Wasze matki w autobusach, kręcą mnie ich owłosione rowy =D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów