📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
woytasw napisał/a:
Ojciec wie, że go filmowałeś?
Jak wyciągniesz jego chuja z gęby to zapytaj.
Jak wyciągniesz jego chuja z gęby to zapytaj.
Ja się wam do rodziny mieszać nie mam zamiaru - wasza ściana, Twój stary. Bawcie się sami
Jestem przekonany że to czarny, tylko przypadkiem wyglada jak biały.
woytasw napisał/a:
Ja się wam do rodziny mieszać nie mam zamiaru - wasza ściana, Twój stary. Bawcie się sami
Rozjebal cię dobrym tekstem, to weź to na klatę i nie odwracaj kota ogonem.
Też raz tak miałem. Zajebista Japonka. Akcja jest naprawdę spontaniczna, robimy to ostro, ona krzyczy: "mocniej, mocniej!. I tak rucham i rucham, i troszkę się rozmazuje ekran, obraz ucieka, a ona dalej krzyczy, więc jeszcze mocniej ją walę. I nagle budzę się w swoim łóżku, podnoszę wzrok i spostrzegam, że współlokator patrzy na mnie jak na największego pojeba. Od razu skumałem, że musiałem ruchać łóżko jak pojebany, więc udałem mega zaspanego i mówię na głos: "Gdzie moja Japonka? Taka fajna była" i już miałem czyste konto. Macie taką zwyczajną anegdotkę z życia randomowego Sadola-anonima.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów