📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szacun! Ja nawet nie potrafię jednocześnie grać i śpiewać. Co ja pierdolę... nawet grać nie potrafię
Ale gitarę to sobie mógł nastroić
Kobietom przydał by się taki skill, żeby w tym samym czasie prała sprzątała gotowała a i znalazła czas na zrobienie laski
W Polsce by mu zajebali ten sprzęt gdy by się odwrócił.
a w polsce mamy tylko ludzi wpierdalających bigos w nie-Mam talentu
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Serio, sam jestem muzykiem amatorem i nie widzę problemu w czymś takim
Serio, sam jestem muzykiem amatorem i nie widzę problemu w czymś takim
jaki z niego talent ani na gitarze mu nie idzie ani na perkusji a zamiast harmonijki niech gra na miękkim flecie.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
@BMWswap w polsce to w takim pojeździe żeby perkusja grałą nie potrzeba perkusisty
zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów