jak ktoś możliwość ma to 4K
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
po chuj się na youtubie zabierają za 4k, skoro kompresja jest tak duża że nawet HD nie wygląda jak HD
W tamtym sezonie miałem okazje przyejechać się tym motocyklem, po 400stu metrach zsiadłem z niego i oddałem, ogromna przepaść pomiędzy moją suzi sv650 a tym potworem. A to nie pierwszy sezon jak jeżdże na "motórem".
Włącz 4K na monitorze, który max ma 1280x1024 podniecaj się że widzisz różnicę Rzadkością są karty graficzne z HDMI i jeszcze monitory podłączone do tego. Z resztą 17 cali to przeciętny monitor a telewizory po 50cali mają jedynie FULL HD
Do dzisiaj nie wiedziałem, że na youtube istnieje jakość 4K, właściwie na moim 24 calowym gówno to zmienia.
Jakoś śmierdzi wałem ten test.
Veyron w każdym możliwym pomiarze 0-100km/h, 0-200km/h itd. bije ten motocykl, a tutaj przegrywa. Coś ci kierowcy słabi.
Veyron w każdym możliwym pomiarze 0-100km/h, 0-200km/h itd. bije ten motocykl, a tutaj przegrywa. Coś ci kierowcy słabi.
Ale ma pierdolnięcie ta motorynka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów