jak ktoś możliwość ma to 4K
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Takie to 4K na yt, które u każdego działa, nawet na monitorze z 93 z windowsem 98, a ten filmik spokojnie można nagrać na dyskietkę
Winc po co wydawać kilkanaście K-kafli na tv z 4K, jak działa na tym, na który własnie patrzysz
U nas HD jeszcze raczkuje, a co dopiero 4K. Już widzę programy tv nadające w 4K.. tv polonia i trwam chyba
Winc po co wydawać kilkanaście K-kafli na tv z 4K, jak działa na tym, na który własnie patrzysz
U nas HD jeszcze raczkuje, a co dopiero 4K. Już widzę programy tv nadające w 4K.. tv polonia i trwam chyba
1440p,a co dopiero 4k to już tylko gry na PC albo jakieś 3 minutowe filmiki do spuszczania sie nad jakością obrazu
@ ~Dick pakiet TvTrwam będzie sprzedawany jako "Zestaw Kina Domowego": Telewizor 4k z 3d plus soundbar (okulary gratis) i hasło reklamowe: "Tak blisko Boga jeszcze nie byliście" - Ojciec Dyrektor
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
na 4K nie jest gotowy internet w Polsce nawet na małe HD 720p ...
BMW S1000RR nie jest ani nigdy nie było najszybszym motocyklem. To "zwykły" fajny i ładny tysiączek do zapierdalania praca->dom. Dajcie 1199 panigale, gsxr-a srada, czy r1 limita tego 180km
Myślałem że jak włącze w 4K to będą idealnie ostre krawędzie, a tu nichuja ... to samo co 1080p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów