Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Ultrakozactwo
bułecki • 2014-05-09, 19:41
Heide Park, czyli park rozrywki, który znajduję się w Reichu. Czysta przyjemność oglądania Naturalnie zalecane 1080p

Jak się nie podoba to c*uj idę na kiepa
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................4 2014-05-10, 11:17 2
osobiscie polecalbym Europa park
Zgłoś
Zabiszon 2014-05-10, 11:19
Fajnie zeby takie cos w Polsce powstało , tylko znajac nasz rzad pewnie by budowali dekadami połowe by rozkradli a reszte rdza by wzieła
Zgłoś
bins24 2014-05-10, 11:37 1
Byłem, zabawy na kilka godzin. Polecam Colossusa, Desert Race, Krakena i Screama.
Zgłoś
meier 2014-05-10, 11:40 1
Jak by ktoś był we Włoszech to polecam Mirabilandie, też ogromny park rozrywki. Poniżej jedna z atrakcji.

Zgłoś
Elminster 2014-05-10, 12:00
Niemce pierdolone...
Zgłoś
cyaneopubescens 2014-05-10, 13:37
Byłem tam w okolicach 2007 r. Największe wrażenie robił colossus ( czy jakoś tak )
Zgłoś
rafalcio91 2014-05-10, 14:02
Efteling w Holandii ; )

Czwartek, 19 czerwca, tylna kanapa wolna w aucie (2-3 osoby) - najchętniej jakaś para ok. 20-25lat. Wyjazd ze Szczecina - 150 zł od os. wychodzi za przejazd + bilet. Info na priv
Właśnie to przeczytałem i wyszło jak ogłoszenie towarzyskie haha

Dot. Soltau, HeidePark - promocja na bilety 2 za 1.
Zgłoś
pawelyoy 2014-05-10, 15:45 1
Byłem w zeszłym roku i w tym też jadę i co mogę powiedzieć : Turasów i innego chujostwa tyle że bałem się bardziej tego że ktoś mi zajebie portfel niż atrakcji. Z tego co pamiętam to bilety można kupić od 8 ale wpuszczają od 9. W jeden dzień jak się pośpieszycie to zdążycie na wszystkie atrakcje , na filmiku pokazany jest Kraken ale nie polecam ponad 1h w kolejce po to aby przejechać trasę w 20 sek. Jeśli macie plecaki to proponuje je zabrać że sobą bo są problemy by na tym samym bilecie opuścić park i udać się do samochodu po np. jedzenie , są tam szatnie na kluczyk bodajże za 1 euro (lub 1 zł) jak kto woli zapłacić
Zgłoś
rafigd1 2014-05-10, 16:24
połowa z raichu połowa z soltau
Zgłoś
Ucholski 2014-05-10, 16:25
Co to za muza leci?
Zgłoś
j................8 2014-05-10, 16:25
Byłem i powiem tak: z 3/4 atrakcji wychodziłem z trzęsącymi nogami... ;( A po Krakenie w pierwszym rzędzie omal nie wykitowałem...

Żartowałem! Jest MEGA!!!!
Zgłoś
freeq45 2014-05-10, 17:25
fajne fajne, ale i tak nic nie pobije parku rozrywki w BLACKPOOL
Zgłoś
ps3store 2014-05-10, 17:26
Jak widze cos takiego to zawsze mam wrazenie że coś się urwie,pęknie i bedzie hard
Zgłoś
jebackfc 2014-05-10, 22:15
oj napinacze! polecam Smilera w UK, jedyny taki na calym swiecie z czternastoma oczkami trzy godziny stania w kolejce ale bylo warto
Zgłoś
mlnz6z 2014-05-11, 21:50
bułecki napisał/a:

Heide Park, czyli park rozrywki, który znajduję się w Reichu.

Albo alta nie używają, albo nadużywają... ja jebię...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem