Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dopiero początek sezonu a ultrasi wykorzystali już cały budżet na oprawy.
przynajmniej fajny klimacik na meczu jest
przynajmniej fajny klimacik na meczu jest
Kurdę, pozytywni goście Mają przy tym dobrą zabawę i nie przejmują się tym, że kibiców ich drużyny jest mniej, niż liczy jej kadra piłkarska. Bo bawić to trzeba się umieć
Też mi się skojarzyło z RKS CHUWDU, i marzeniami o trzeciej lidze
Chciałbym zobaczyć ustawkę Wichru Kobyłka z Huraganem Wołomin.
Wy sie kurwa śmiejecie ale to są prawdziwi kibice nie tak jak połowa was która jest zagorzałym "kibicem" realu czy jakieś tak innej barcelony. Byliście kiedykolwiek na jakimś meczu? no właśnie! WSPIERAJ SWÓJ LOKALNY KLUB!!!
I teraz będziecie cisnąć chłopaków, ze zamiast siedzieć przed kompem cały dzień to chodzą na mecze i kibicują? Witamy na sadisticu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów