📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty typ, bez hamulców. Szkoda tylko, że się nie wjebał pod autobus.
Za brak wyobraźni i głupotę płaci się bólem.
nosz sczyt pizdostwa - rower poziomy i cipognioty na dupie, bleeeh
Dobrze tak kurwie, królowie ruchu miejskiego się znaleźli, kurwa jego mać.
Może Mu linka pękła czy coś, z kolei w wielu rowerach przedni hamulec nie jest jakiś wspaniały lub celowo ludzie go luzują żeby orła nie fiknąć i taki może być efekt... Ale pedały sadolowe już wszystko wiedzą i tak pierdolą 3 po 3
Oooo. To mi się podoba.
Wysoki krawężnik oddziela tych popierdoleńców od aut normalnych ludzi
Wysoki krawężnik oddziela tych popierdoleńców od aut normalnych ludzi
PowerBoBass napisał/a:
Może Mu linka pękła czy coś, z kolei w wielu rowerach przedni hamulec nie jest jakiś wspaniały lub celowo ludzie go luzują żeby orła nie fiknąć i taki może być efekt... Ale pedały sadolowe już wszystko wiedzą i tak pierdolą 3 po 3
Ja tam widzę że hamował tyłem a że koła cienkie to tak poleciał. Na moje przedniego nie miał wcale. Mam stary rower crossowy z założonymi cienkimi oponami na kołach 28 cali i też jest kłopot z hamowaniem. Hamulce starego typu (cantilever), prędkość >30km/h i trzeba uważać gdzie się jedzie
PS. Dobrze tak chujowi
Przecież miał zielone
Ale wy jesteście pojebani. Wszystkie komentarze błędne. Nie miał zielonego ale spojrzał na nie ten sygnalizator. Zielone paliło się dla innego kierunku ścieżki rowerowej. Czy za pomyłkę należy się karma? Chyba nie . Nie wyhamował nie dlatego, że ma cienkie opony tylko dlatego, że był lamusem na dobrym rowerze, którego nie potrafił użyć.
twarda Gnida,
kolorów nie odróżnia, ma wyrąbane na innych, nie dba o niebezpieczeństwo, gówno widzi,
dzisiaj
kilka much zajebałem packą w pracy / jeszcze mi płacą za to /
kolorów nie odróżnia, ma wyrąbane na innych, nie dba o niebezpieczeństwo, gówno widzi,
dzisiaj
kilka much zajebałem packą w pracy / jeszcze mi płacą za to /
Co za pedał to kameruje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów