Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ulubiona postać
BongMan • 2014-01-16, 13:07
- Jaka jest ulubiona postać z Gwiezdnych Wojen wśród nierodowitych mieszkańców Warszawy?
- Jar Jar.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
tocojestwolne 2014-01-16, 13:13 16
-A jak jest ulubiony film "rodowitych" warszawiaków?
-Sami swoi.
Zgłoś
H................g 2014-01-16, 14:03
Ulubiona napój Magika?

Powarade(Upadłeś powstań)
Zgłoś
hudziel 2014-01-16, 15:03 15

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
pitarturbull1987 2014-01-16, 21:13 3
jebać słoiki!
Zgłoś
htr83 2014-01-16, 22:29 2
aha że niby słoiki
dobre, dobre...

ps
chuj w dupe warszawiakom (i to wielki)
Zgłoś
Ptoon 2014-01-16, 22:40 47
- Jaka jest ulubiona postać BongMana z Gwiezdnych Wojen?
- pustynia na Tatooine.
Zgłoś
kamil.hasta 2014-01-16, 22:47 1
Moją ulubioną postacią jest BongMan.
Zgłoś
Sorrow 2014-01-16, 23:00 2
Ktoś tu ma małomiasteczkowy kompleks htr83
Zgłoś
Szkaruatny_Leon 2014-01-16, 23:01
jar (ang.) - słoik
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-01-16, 23:07
@hudziel
skopiowałeś chujowy obrazek z harda i czatujesz na piwka?
idź w chuj
Zgłoś
s................s 2014-01-16, 23:23 1
pitarturbull1987 napisał/a:

jebać słoiki!

Hahahahahaha gamoniu pierdolony.
To właśnie te jak to nazywasz Słoiki zbudowały tą warszawe, bez nich to miasto byłoby na poziomie dzisiejszej wsi. Po co pierdolić kocopoły jak ty i wrzucać przyjezdnym jak można razem coś działać. Po drugie jęśli jesteś "waszawiakiem" to spytaj rodziców z której wsi są.
PS. Momentalnie odpowiadam na glupie pytanie:
Nie nie urodziłem się ani nie mieszkam w warszawie( i dobrze mi z tym).
Zgłoś
ArkaSzatana 2014-01-17, 0:16 1
-A wśród widzewskiej łodzi?

-Jew Jew.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2014-01-17, 1:29 1
@simpekaes

Słoiki zbudowały Warszawę hahah Jebnąłeś jak łysy grzywką o kant kuli. Widać,że nie jesteś z Warszawy i chyba ani razu to nie byłeś. Chyba ,że miałeś na myśli aspekt fizyczny to tak. Słoiki przyjechały tu układać cegły.Słoikowość polega głównie na tym ,że ludzie płaca podatki w swoich wioskach. Auta podobnie , ubezpieczone w wypizdowie dolnym z jednym skrzyżowaniem (żeby było taniej).Jednym słowem ruchają Warszawę w każdy możliwy sposób nie dając nic od siebie. Oczywiście za to wszystko za co nie zapłaciły słoje , płaci warszawski podatnik.Jedyne co robią słoiki to korki, dziury w drogach, obniżają wynagrodzenie za daną pracę, podwyższają cenę mieszkań itd. Większość rodowitych Warszawiaków chętnie cofnęła by się tak z 20lat. Od razu odpowiadam na pytanie. Tak jestem rodowitym Warszawiakiem i dziadkowie też są z Warszawy. Mimo to mam masę znajomych z różnych części Polski i na ogół są to bardzo fajni , sympatyczni ludzie z którymi się przyjaźnię. Trzeba być debilem żeby oceniać człowieka tylko an podstawie jego pochodzenia. Podział na słoiki i Warszawiaków itp to tylko kolejna i niestety udana próba podzielenia Polaków. Naród skłócony jest słaby. I taki ma być.. Generalnie staram się mieć na to wyjabane bo każda stolica lub większe miasto ma problem przyjezdnych.
Zgłoś
Coliber 2014-01-17, 2:05
htr83 napisał/a:

chuj w dupe warszawiakom (i to wielki)

Ktoś tu widzę leczy kompleksiki.

Btw. jak żyje nie spotkałem rodowitego Warszawiaka który przechwalałby się pochodzeniem. Miasto jak każde inne...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów