📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I teraz wyobraźcie sobie jakie larum by było jakby taka scena miała miejsce na naszym zaściankowym podwórku, gdyby jakiś zjeb został odstrzelony profilaktycznie-zaraz znajdą się fachowcy,że polska policja jest do niczego ale czasem może znalazłby się ktoś z myśleniem.
Ukasz995 napisał/a:
Najlepsza robota w usa to być policmajstrem
jkllll485 napisał/a:
zaraz znajdą się fachowcy,że polska policja jest do niczego
Co kraj, to obyczaj.
U nas to policjanci mają wczasy w robocie.
Hamerykański pies, przy każdej kontroli drogowej, na każdym rogu, praktycznie wszędzie może zarobić kulkę w łeb.
Powinni zrobić wymianę. Nasi skończyliby po jednym dniu w workach, a Amerykańce sypaliby u nas konfetti.
Już wiem dlaczego w Ameryce Policja opróżnia cały magazynek , żeby przestępca nie mógł się ubiegać o odszkodowanie.
Wojtalo23 napisał/a:
A chcesz by za pieniądze podatnika leczyć takiego śmiecia? I nie, nie uważam że policja ma zawsze rację — ale jeśli masz po drugiej stronie policmajstra ze spluwą, grzecznie robisz co każe i co najwyżej potem występujesz o odszkodowanie (a tu są ładne miliony do ugrania!), a nie idziesz na niego z nożem.Już wiem dlaczego w Ameryce Policja opróżnia cały magazynek , żeby przestępca nie mógł się ubiegać o odszkodowanie.
Idąc na policajów z nożem udowadniasz że jesteś przestępcą i to głupim.
Mordercy potem wielce zaskoczeni i zdziwieni, że ludzie do nich strzelają. Bo zdychający pies to przecież taka tragedia dla wszystkich, nawet z innych miast
Rozjebal głupka. Świat nic nie traci
tak to jeskt jak kazdy ma bron, dobrze ze w polsce debile nie mają dostepu
marianer7 napisał/a:
Pewny jesteś? Myślisz że potrzebują twojego pozwolenia?
marianer7 napisał/a:
przestepca zawsze ma bron przyglupie , tylko przez takie lewackie kurwy jak ty normalny czlowiek nie moze sie bronic
marianer7 napisał/a:
ty taki głupi od urodzenia czy lekcje brałeś?
W Polsce! Chuju jebany! Jedyny kraj który pokonał moskwe!
Stanął mi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów