Fragment filmu 9 kompania o miłości ACz do ciapków z afganu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak obejrzałem ten film po raz pierwszy. Nawet jeżeli to sowieci to żal chłopaków ze musieli zginac z rąk kozojebow.
ulubiony kawałek ACDC ciapaków? pewnie TNT.
PS zawsze mnie śmieszy kiedy ten lektor przeklina, nie wiem dlaczego
PS zawsze mnie śmieszy kiedy ten lektor przeklina, nie wiem dlaczego
zajebisty film! ukazujący bezsens działań ruskich w afganie, którego i tak nigdy nie udało się nikomu zdobyć. Smutne słowa z końcówki filmu:
"Wychodziliśmy z Afganistanu, wychodziliśmy. My, 9 kompania, wygraliśmy swoją wojnę. Wielu rzeczy jeszcze wówczas nie wiedzieliśmy. Nie wiedzieliśmy, że za dwa lata zniknie kraj, za który walczyliśmy, i że niemodne stanie się noszenie orderów nadanych przez nieistniejące mocarstwo. Nie wiedzieliśmy, jak i dokąd porozrzuca nas życie: kogo w książęta, kogo na dno. Nie wiedzieliśmy też, że podczas tej gigantycznej operacji wycofywania całej armii o nas, o naszej kompanii na dalekim szczycie 3234, po prostu zapomniano."
no i była też królewna śnieżka, kto oglądał ten wie;)
"Wychodziliśmy z Afganistanu, wychodziliśmy. My, 9 kompania, wygraliśmy swoją wojnę. Wielu rzeczy jeszcze wówczas nie wiedzieliśmy. Nie wiedzieliśmy, że za dwa lata zniknie kraj, za który walczyliśmy, i że niemodne stanie się noszenie orderów nadanych przez nieistniejące mocarstwo. Nie wiedzieliśmy, jak i dokąd porozrzuca nas życie: kogo w książęta, kogo na dno. Nie wiedzieliśmy też, że podczas tej gigantycznej operacji wycofywania całej armii o nas, o naszej kompanii na dalekim szczycie 3234, po prostu zapomniano."
no i była też królewna śnieżka, kto oglądał ten wie;)
Tyle lat czekać na ulubiony film na sadolu, hehe.
Ale żeby AD\DC wiązać co kolwiek z ciapakami ? :/ Ale dam piwo, bo nawet śmiesznie
genghiskhan napisał/a:
Big Gun matoły a nie żadne TNT
a tu macie wykonanie z największym baddasem w historii kina
kto powiedział, że nawiązuję do sceny z filmu?
tak czy inaczej, dzięki Panie Znawco.
Paweł92: Pamiętam, że w wersji z TVP odpowiedź brzmiała "Za małą masz ebałkę" ("Przetłumaczony" Ahmed nie mówił jebałem, tylko ebałem), a przed samą walką był wprowadzenie do koncertu życzeń, coś o "Godzinie XX:XX czasu moskiewskiego". Tamta wersja bardziej mi się podobała, choć pewnie oryginału nie zastąpi, ale niestety - ja pa ruski nie szprechaju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów