📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Allle to było dobre
fejk... bo rudy wygrał
Murzyn by go tam jeszcze zbutował nieprzytomnego
No i to jest to, co odróżnia białych od czarnych. Biały go rzucił i w ryj - koniec. A czarnuch, by jeszcze piąchą walnął z 10 razy, po czym wstał i kopał nieprzytomnego.
Zajebiste mlaśnięcie, a potem koniec cwaniakowania... miód dla oczu i uszu.
Czegoś nie kumam, czemu zawsze z łapami startują takie chude cipeusze? Już na starcie było wiadomo, że obskoczy wpierdol. Wysoki jak topola, chudy jak fasola, jebnie o ziemię ku uciesze sadola. Kurtyna.
A ja z pytankiem, nie moja branża, nie znam się, ale co tam się uczyniło? Te drgawki to przejdą czy raczej jak na sadisticu to są ostatnie drgawki życia?
Pozdrawiam
Edit: przepraszam, miało być "czy raczej ak na hardzie", jakoś tak ostatnio żyje wspomnieniami.
Pozdrawiam
Edit: przepraszam, miało być "czy raczej ak na hardzie", jakoś tak ostatnio żyje wspomnieniami.
@up
Drgawki nie przejdą, będzie się tak telepał przez następne sto lat. Podobno Japończycy opracowują nowoczesne źródło energii wykorzystujące ten mechanizm.
Drgawki nie przejdą, będzie się tak telepał przez następne sto lat. Podobno Japończycy opracowują nowoczesne źródło energii wykorzystujące ten mechanizm.
tomek1491 napisał/a:
A ja z pytankiem, nie moja branża, nie znam się, ale co tam się uczyniło? Te drgawki to przejdą czy raczej jak na sadisticu to są ostatnie drgawki życia?
Pozdrawiam
Chwilowe porażenie najprawdopodobniej kory mózgowej spowodowane uderzeniem. Mózg podczas upadku zachowuje się jak galaretka i obija czaszkę od wewnątrz. Elektrony w mózgu mają zwarcie i wypuszczają nieprawidłowy sygnał na ciało stąd niekontrolowane ruchy. Stawiam, że po paru chwilach był reset i wstał jakby nic się nie stało. Mógł też se umrzeć, nigdy nie wiadomo
Taka ciekawostka.
W wieku 3 lat wypadłem z wózka chrzestnemu na schody(uprzedzam pytania, tak był najebany) Schody stare z betonu z ostrymi krawędziami żeby było ciekawiej.
Jakimś cudem zaliczyłem tylko ogromnego guza na potylicy którego z resztą mam do dzisiaj. Lewa strona jest bardziej wypukła o jakieś parę milimetrów. Zaraz po upadku w szpitalu robili prześwietlenia i było ok, po kilku latach robili mi tomografię i też nic(pustka). Nawet typowych bólów głowy nie mam, tabletkę przeciwbólową biorę jak się raz do roku wyjebię po pijaku i kolano boli.
@up
Wiem, że się przypierdalam, ale... elektrony puszczają sygnał?
Wiem, że się przypierdalam, ale... elektrony puszczają sygnał?
Miało być neurony ale i tak każdy wie o co chodziło. Puszczają, przewodzą, jeden chuj.
ale to musi być chujowe uczucie wyjebać z partyzanta i jeszcze oklep dostać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów