📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No spoko, obracają się we własnym kręgu kulturowym, kultywując swoje tradycje. Nic nam do tego
Jeszcze chyba nie widziałem żeby mużyny odpuściły sobie przyjemności zrobienia rentgena kieszeni zagromionemu klientowi. Ale ja już wyżej ktoś zauważył takie u nich tradycje i natura
Czarnuchy pierdolone ... pobiją zabiją i jeszcze opierdolą z kasy ... kurwa mać jebane kurwy wystrzelać powinni ich
I to jest pomoc. RKO chcą mu zrobić i dlatego serca po kieszeniach szukają
wygląda mi to na winę białej supremacji... mam nadzieję, że wszyscy już uklęknęli przed monitorami w geście pokory
Jebane kurwa ścierwo czarne bez szacunku do życia. Ale czego wymagać od jebanych czarnuchow( nie małp bo bym je obraził) .
Słabo się postarali, jeszcze buty zostawili...
Dusił typa a ten nie zdążył krzyknąć "Shit! I can't breath! SHIIIIIIT!" jak ich idol Dżordżi Srojd, he he he he
pitteroo napisał/a:
Jeszcze chyba nie widziałem żeby mużyny odpuściły sobie przyjemności zrobienia rentgena kieszeni zagromionemu klientowi. Ale ja już wyżej ktoś zauważył takie u nich tradycje i natura
Aż dziwne, że butów nie zapierdolili
Black Lives Matter a nie czekaj -- jak nyga to zrobił to sie nie liczy ?
Tak samo jak pewnie by był innego koloru skóry ....
Wszytko jasne...
Ale ten świat teraz skomplikowany BLM jak biały dotknie ciemnoskórego a reszta już nieważna .... nosz kurwa mać
Tak samo jak pewnie by był innego koloru skóry ....
Wszytko jasne...
Ale ten świat teraz skomplikowany BLM jak biały dotknie ciemnoskórego a reszta już nieważna .... nosz kurwa mać
Black culture pełna gębą .... Typa ogłuszyli i wytrzepali kieszenie taka tradycja u czarnych ale ważne że nie białego tylko małpiatka małpiatke to nie ma white supremacy i można spać spokojnie ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów