📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mimo wszystko, długo walczył, ale żeby kurwa wyjść z windy aż tak bardzo osranym, w dodatku zasnąć (chyba) na chwilę po pierwszym rzyganiu dupy - zadziwiające.. Wygląda mi to na zemstę żony.
gość w krawacie jest mniej awanturujący się
To stare jak świat nagranie. Winda uległa awarii i gość w niej utknął bodajże na kilkanaście, kilkadziesiat godzin. Nagranie jest przyspieszone i zmontowane, żeby pokazać, co się z nim działo.
Uśmiałem się do łez. Najśmieszniejszy filmik na tej stronie.
Narobiliście mi nadziei, myślałem, że stary dobry Jim Carrey wrócił w jakiejś zajebistej komedii...
Winda w zakładzie psychiatrycznym?
Facet siedział w windzie prawie dwa dni. Dostał kupe kasy odszkodowania od zarządcy biurowca. Oglądałem program o nim.
Z tego co pamiętam gość pędził w tej windzie cały weekend. Wideo jest pocięte i przyśpieszone.
Pedator napisał/a:
Facet siedział w windzie prawie dwa dni. Dostał kupe kasy odszkodowania od zarządcy biurowca. Oglądałem program o nim.
Dobra a powiedzieli w programie czemu mazał ścianę gównem , wycierał koszulą i potem ją zakładał?
[ Dodano: 2024-06-14, 23:13 ]
Nie mógł się zjebać w kącie jednym albo w te koszule kurwa i to zakryć?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów