📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
parasol- ol... ol... ol... ol...
Strasznie mnie draznia te demotywatory tutaj.
Chuj na jajach
To chyba jedyny polski demotywator, którego nie skomentuje: "ja pierdole... _-_"
Przestańcie wciskać te demotywatory na Sadistica
a jeżeli macie zamiar dodać to wytnijcie samo zdjęcie i wstawcie jakiś sensowny opis
a mi nie przeszkadzają demotywatory tu, na ich stronę w ogóle nie wchodzę, a tu co lepsze sobie obejrzę.
Achajka napisał/a:
a mi nie przeszkadzają demotywatory tu, na ich stronę w ogóle nie wchodzę, a tu co lepsze sobie obejrzę.
Z tym ,czy co lepsze ,to bym polemizował
Może zrobić osobny wątek na demotywatory... tak jak na zdjęcia z naszej klasy?
Oglądać będą Ci co chcą... nie ukrywajmy te demotywatory w większości są wymyślane chyba między komentarzem na naszej klasie, a komentarzem na onecie... bo chyba tylko takich ludzi stać na wymyślanie tych durnot.
Oglądać będą Ci co chcą... nie ukrywajmy te demotywatory w większości są wymyślane chyba między komentarzem na naszej klasie, a komentarzem na onecie... bo chyba tylko takich ludzi stać na wymyślanie tych durnot.
MegaKowal napisał/a:
niech se w dupie ten parasol otworzy
Niestety jest to niemożliwe. W dziale hard jest filmik w którym pewien pan próbuje tego bezskutecznie dokonać.
MegaKowal jeśli jesteś jesteś zainteresowany to poszukaj tego filmiku lub sam spróbuj i nagraj swe zmagania
... oczywiście nie zapomnij wrzucić na sadistic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów