Mecz w Knurowie to pierwszy odnotowany przypadek, kiedy w wyniku strzelającej gumy ojciec nie męczył się 19 lat tylko parę minut i do piachu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bydlaki to jesteście Wy. Nikt Wam krzywdy nie zrobi za to że usiądziecie sobie spokojnie na trybunie i bd wpierdalać pestki. Rodzice z dziecmi tez moga spokojnie przyjść, do pikników nikt się nie rzuca, jebani ignoranci. Przeszkadza Wam doping, trudno. To jest element meczu, tak jak hałas na ulicy czy w szkole. Czasem wybiegają na murawę ? Wypadki samochodowe też się czasem zdarzają... KIBIC TO NIE BANDYTA, a leming z colą i pestkami w koszulce polo to nie kibic. Gardzę wami...
@Xixero idź się z kolegami pobij, najlepiej maczetami po czołach.
Alien_12 napisał/a:
Mecz w Knurowie to pierwszy odnotowany przypadek, kiedy w wyniku strzelającej gumy ojciec nie męczył się 19 lat tylko parę minut i do piachu.
Pajac Pan jesteś i tyle.
Gówno w głowie Pan masz i w życiu na meczu nie byłeś.
Jak Milicja wdaje się w pyskówki i szuka tylko możliwości spuszczenia wpierdolu zasłaniając się odznaką i orłem białym to już tego nie powiesz.
W dupie byłeś i gówno widziałeś.
Trudno zgnoić mi Ciebie doszczętnie. Jedynie co mogę napisać to to, że wierzę, że tylko na chwilę Twój mózg spuszczony w klozecie zabłądził by kilka chwil później wrócić przez balkon przewietrzony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów