Mecz w Knurowie to pierwszy odnotowany przypadek, kiedy w wyniku strzelającej gumy ojciec nie męczył się 19 lat tylko parę minut i do piachu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że tylko jeden zginął. Może jak będzie więcej takich akcji to znów zacznę chodzić na bezpieczne mecze ze szwagrem
To nigdy nie przestanie bawić
Warto przypomnieć jeszcze tym walczącym w imię "klubu" jeden film:
Publikowany w temacie: sadistic.pl/cbs-w-akcji-vt322843.htm
Warto przypomnieć jeszcze tym walczącym w imię "klubu" jeden film:
Publikowany w temacie: sadistic.pl/cbs-w-akcji-vt322843.htm
teraz moze przed wbiegnieciem jakikolwiek kibol zastanowi sie 3 razy ...?
Antysystemowi złodzieje gier i filmów ćpający marihuaninę pieją o moralności. Hipokryzja.
danke1111 napisał/a:
Może jak będzie więcej takich akcji to znów zacznę chodzić na bezpieczne mecze ze szwagrem
Oby. Jak kiedyś powiedziałem, że chciałbym iść na mecz, usiąść, otworzyć piwo i po prostu patrzeć jak grają, to nazwali mnie januszem.
Czytając komentarze odnoszę wrażenie, że na sadolu siedzi sztab policji.
^ głąby zrobiły sobie obiekt kultu z idiotów ganiających za dmuchaną kulką i w ramach swoich praktyk religijnych robią rozpierdol przy każdej okazji. Jeśli ktoś widzi w tym absurd to musi być z policji?
Jak ktos nie widzi absurdu w zachowaniu policji i władz w ostatnich kilku miesiącach musi być z POlicji kibic niewłaściwie sie zachwal poniosl kare, oczywiście nie adwkwatna do wykroczenia Policjant tez powinien ponieść kare, to proste. Ale nie kurwa, bo żyjemy w jebanej Somalii gdzie jednia sa na piedestale a drudzy nie maja rządnych praw, pranie mózgu 24 na dobre,. Płakać sie chce I juz nie chodzi o tego kibica kurwa o juz dajcie mu spokoj i jego rodzinie.Zastanowcie się kurwa co sie z Nasza Ojczyzna dzieje a nie lapiecie wszystko co te skurwiale media wam podsuną. Jebac.
@melon
Koleś miał pecha, dostał kulą w złe miejsce, a wy robicie z niego drugiego Jezusa. Pierdolone kibolskie bydło.
Koleś miał pecha, dostał kulą w złe miejsce, a wy robicie z niego drugiego Jezusa. Pierdolone kibolskie bydło.
Nie rozumiem. Najpierw chcą się bić z Policją a potem narzekają, że przegrali. Skoro jeden dostał za mocno to gdzie była reszta "kiboli"? Gdzie wasza jedność? Skoro uważacie się za tak mocno związaną grupę, to czemu reszta nie ruszyła do ataku?
Policja nie jest od tego, aby pogłaskać po główce i powiedzieć "źle zrobiłeś".
Policja nie jest od tego, aby pogłaskać po główce i powiedzieć "źle zrobiłeś".
Jakim trzeba być ojcem by mieć tak bardzo wyjebane na rodzinę i bawić się w kibolowanie... Szczyt nieodpowiedzialności i jeszcze ten wszechobecny lament jaka to policja jest zła, zrobili co do nich należało, koleś miał pecha i dostał w słaby punkt na pewno nikt mu nie celował w szyję, jak by chciał to na pewno by nie trafił. Wina nie jest policjanta a kibola który wymusił na policjancie taką reakcję, był tam gdzie go być nie powinno i na 10000000% mówienie "Panie kibolu proszę opuścić boisko" by nic nie dało.
Ja pierdole jak wy lykacie wszystko jak pelikany najlepszy gość ze pójdzie pierwszy raz na mecz bezpiecznie ze szwagrem.kurwa banda debili. Polskie stadiony są najbezpieczniejsze w Europie lemingi
brudny napisał/a:
natking cytuje tvn i myśli że to wiarygodne.
Dałem tutaj film, bo wiem jak wygląda sytuacja od środka, bynajmniej nie ze strony policji. Chłopaczki myślą, że chodzi o klub, barwy, honor itd... zabawne to jest. U szczytu tego stoją poważni panowie, biznesmeni, którzy mają w dupie żołnierzyków. Biznes is biznes.
Nie wiem, czy w tvn-ie mówią same kłamstwa. Każde media są profilowane światopoglądowo. To nie jest kwestia prawdy albo fałszu, ale wyobrażenia o rzeczywistości. Brudny myślisz, że jest jakaś prawda w tym wszystkim? Partyjniacy komunistyczni poklepaliby Cię po plecach, nasza prawda jest najprawdziwsza, mojsza niż twojsza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów