Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ja bym tak nie potrafił...
A co trudnego jest w przypierdoleniu pojazdem w ścianę, po czym wjechaniu w zaparkowany pojazd?
Niech ktoś wytłumaczy po ludzku: Jak można pomylić pedały dwa razy?Kurwa nie ogarniam,może za głupi jestem....może jednak głupi jestem i nie ogarnę nigdy w życiu kobiecego myślenia podczas prowadzenia przez nie auta.
Można!- Tłumaczenie" jak działa kobieta": {wystarczy się zestresować, teraz dajesz się opanować ciśnieniu że musisz się zmieścić między autami tak żeby żadnego nie uderzyć, ale nie umiesz korzystać z lusterek bo stres i możesz się pomylić, pamiętaj- w lusterkach się przeglądasz, ale ich działanie w aucie to czarna magia. Wysiadasz, auto ustawione 0,5° w stosunku do pozostałych aut. Mówili żeby było prostopade, a tu 0,5° odchyłu co daje wynik- "że nie jest prostopadle!". Wsiadasz ale stres mocno daje o sobie znać, kręcisz kierownicą żeby było prosto, ale w rzeczywistości kręcisz już w przeciwną stronę bo nie myslisz jak to działa tylko "omg jak długo mi schodzi", gazujesz żeby było szybciej i "JEB" ściana! Stres daje ciśnienie 240/140 więc gaz do dechy żeby wyjechać i wyjść jak najszybciej z opresji, liczy się tylko stres i czas, a nie myślenie- i "JEB" auto 4 metry przed tobą, teraz nie wiesz co się stało bo zdawałaś 4 razy i uważnie słuchałaś, ale wyszło inaczej...}
Można!- Tłumaczenie" jak działa kobieta": {wystarczy się zestresować, teraz dajesz się opanować ciśnieniu że musisz się zmieścić między autami tak żeby żadnego nie uderzyć, ale nie umiesz korzystać z lusterek bo stres i możesz się pomylić, pamiętaj- w lusterkach się przeglądasz, ale ich działanie w aucie to czarna magia. Wysiadasz, auto ustawione 0,5° w stosunku do pozostałych aut. Mówili żeby było prostopade, a tu 0,5° odchyłu co daje wynik- "że nie jest prostopadle!". Wsiadasz ale stres mocno daje o sobie znać, kręcisz kierownicą żeby było prosto, ale w rzeczywistości kręcisz już w przeciwną stronę bo nie myslisz jak to działa tylko "omg jak długo mi schodzi", gazujesz żeby było szybciej i "JEB" ściana! Stres daje ciśnienie 240/140 więc gaz do dechy żeby wyjechać i wyjść jak najszybciej z opresji, liczy się tylko stres i czas, a nie myślenie- i "JEB" auto 4 metry przed tobą, teraz nie wiesz co się stało bo zdawałaś 4 razy i uważnie słuchałaś, ale wyszło inaczej...}
to co napisałeś jest logiczne a tutaj przeciez kobieta prowadzi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów