Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hello_world 2015-01-28, 12:00 1
Całki to akurat najprostsze co jest na studiach technicznych, później robi się majdan.
Zgłoś
Hereticus 2015-01-28, 12:38
U mnie na matematyce na Pwr, eTrapez jest może przydatny dla tych co nic nie umieją. Gdybym miał moją cała wiedzę pozyskć z trapeza to ni chuja bym nie zdał. Poza tym jak sobie wyobrażę, że miałbym słuchać tylu godzin powolnego pierdolenia, gdzie gościu tłumaczy jakby słuchacz był potencjalnie debilem, to wolę choćby sięgnąć do wykładu lub pierwszej lepszej książki z danym tematem.

Chociaż jeśli ktoś jest na jakimś kierunku technicznym, czy humanistycznym, gdzie materiał z matematyki jest dość ubogi i nie ma predyspozycji do tego przedmiotu, to w tym przypadku trapez mógłby się sprawdzić.
Zgłoś
Fafik_599 2015-01-28, 12:55
@pkh

Ja jestem na Inżynierii Środowiska, a Ochrona Środowiska jest pokrewnym kierunkiem i śmiało mogę powiedzieć, że do łatwych te kierunki nie należą. Geodezja, geologia, geometria wykreślna te przedmioty są jak pluton egzekucyjny.

@hello_world

Łatwiejsze są pochodne i macierze. W pochodnych masz na wszystko wzory praktycznie, a w całkach jest ich o 1/5 mniej.
A macierze to tylko dodawanie i mnożenie, więc łatwe.
Zgłoś
meier 2015-01-28, 13:01
polecam forum matematyczne. matematyka peel. Tam jest w chuj zadan do zrobienia razem z rozwiazaniami krok po kroku, jesli chodzi o calki. Swojego czasu mi to pomoglo, a teraz jest duzo lepiej to zrobione.
Zgłoś
Yggdrasil 2015-01-28, 14:40
pkh napisał/a:

Jeśli ktoś nie może nauczyć się całek to niech idzie na ochronę środowiska żeby potem pracować w sali zabaw dla dzieci mając tytuł licencjata.

Na ochronie środowiska też są całki, matematyka, statystyka, fizyka, chemia i inne przedmioty ścisłe. Jeśli nie studiujesz na podrzędnej uczelni to dostajesz tytuł inżyniera, a nie licencjat.
Zgłoś
NessTV 2015-01-28, 15:26
Kurwa jak ja bym chcial miec egzamin z calek. Nieeee. Mechanika kwantowa czeka...
Zgłoś
maciejb4 2015-01-28, 17:24
Znam angielski i nie musiałem włączać napisów
Zgłoś
taren 2015-01-28, 18:13 5
Jak można dać tej żydowskiej kurwie piwo za obrażanie nas Polaków, popierdoliło was do reszty
Zgłoś
t................a 2015-01-28, 18:32 1
Nikt mnie nigdy tak słownie nie upokorzył .
Zgłoś
ASAKKU 2015-01-28, 19:03 8
Polnischefuhrer napisał/a:

masz kuhwa cebulaku ,wytłumaczone żydowską metodą

O kuhrwa, ale bym go kopał...
Zgłoś
L................5 2015-01-28, 19:52 1
zakład o piwo że to nie żyd a raczej buldupski polaczekemigrantzpcimia dolnego , co nawt kraju przodka nie szanuje
Zgłoś
Crossblade 2015-01-28, 21:07 2
za te teksty "polskie miecie" polskie kurwy" "polaczki" <- chuj w dupe temu obornikowi i wszystkim, którzy dawali piwo pod tym filmikiem. Ja nie lubię jak mnie ktoś obraża, i bez znaczenia czy to sarkazm czy nie !
Zgłoś
zip0 2015-01-28, 21:07
@up O kuhwa, ja też. Za brak fantazji w przeklinaniu.
Zgłoś
Hannibal_PL 2015-01-28, 22:24
Kurwa. Jutro egzamin z Podstaw Inżynierii Ruchu Telekomunikacyjnego, a ja się rozmarzyłem jak by to było jakby krystian tłumaczył zależności przepływu danych. Ale nie. Musiałem trafić na starego ramola który co chwila musi pokazać wyższość JĘZYKA anglosaskiego nad polskim plus narzekać na studentów jaki mają bałagan w kolokwiach w związku z oznaczeniami. jprdl
Zgłoś
Plecionkarz 2015-01-28, 23:08
mazzzi napisał/a:

jest kurwa 3:57. Właśnie zarywam nockę dla nauki do egzaminu - oczywiście zamiast spać siedzę na sadisticu z nadzieją, że zaraz wrócę do notatek zdobytych sztuką perswazji od kujonów których imion nawet nie kojarzę. Wylądowałem w poczekalni bo już wszystkie inne materiały znam na pamięć. Trafiam na ten filmik (za który daje piwo) i zaczynam przemyślenia. Dochodzę do dwóch wniosków:

1. I tak tego jutro nie zdam więc powinienem spać.

2. Nie muszę się martwić tym egzaminem, bo i tak mój los jest przesądzony...będę bezrobotny, bez zawodu, bez zdolności, bez pieniędzy.

1. Odnośnie kujonów. Rozumiem, że wierzysz w taki podział studentów:
a. Kujony bez życia towarzyskiego, marnujący czas na rzeczy które są za trudne żeby być fajnymi
b. zajebiści luzacy przybijający piątkę każdemu na korytarzu, pijący w studenckich spelunach, chwalący się lekkomyślnym podejściem do swoich obowiązków: hihi chyba nie zdam semestru bo tak melanżowałem.
2. To po chuj robić coś co nie przyniesie wymiernych korzyści? Chyba tylko po to żeby mieć wymówkę do opierdalania się jak za czasów szkolnych i przemianowania żulerskich ciągot na coś czego każdy może pozazdrościć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem