Ann Mintram przeszła 114 reanimacji w ciągu 30 godzin. W tym czasie lekarze stoczyli prawdziwy bój o jej życie.
Pochodząca z Waunfawr (północna Walia) 55-letnia kobieta była w ubiegłym roku pacjentką kliniki w Bangor. Brytyjka trafiła do szpitala po tym jak zasłabła przed telewizorem. W trakcie pobytu w placówce jej serce odmówiło posłuszeństwa ponad 100 razy. Za każdym razem lekarze ponawiali jednak wysiłek mający na celu przywrócenie akcji serca u kobiety. Po wielokrotnych interwencjach lekarzy z kliniki w Bangor i ustabilizowaniu stanu kobiety, została ona przetransportowana do szpitala w Liverpoolu, gdzie poddano ją... kolejnym 10 reanimacjom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Po przeczytaniu tytułu myślałem, że chodzi o waterboarding, niestety nie...
To naprawdę znaczy ,,Oszukać przeznaczenie"...
@Damianbeat
tylko na 30godzin, potem przeznaczenie było chyba sprytniejsze ;d
tylko na 30godzin, potem przeznaczenie było chyba sprytniejsze ;d
pewnie nie umierała tylko lubiła jak ktoś ją po cyckach maca w tym wieku ^
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-07-30, 18:23 ]
ale po co to pogrubienie?
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-07-30, 18:23 ]
ale po co to pogrubienie?
@antoinex
pewnie nie umierała tylko lubiła jak ktoś ją po cyckach maca w tym wieku
Człowieku, defibrylacja przy kilkunastokrotnym użyciu powoduje oparzenia skóry a co dopiero przy 144 razach. Ta kobieta była obracana na brzuch i ratowano jej serce poprzez plecy. Takie bzdury może wypisywać tylko taki ignorant, jak Ty.
Człowieku, defibrylacja przy kilkunastokrotnym użyciu powoduje oparzenia skóry a co dopiero przy 144 razach. Ta kobieta była obracana na brzuch i ratowano jej serce poprzez plecy. Takie bzdury może wypisywać tylko taki ignorant, jak Ty.
114...
a mówią do trzech razy sztuka
a mówią do trzech razy sztuka
Jej zięć musiał być biedny, 114 razy usłyszeć taką nowinę, w tak krótkim czasie
baska a co ty taka wojownicza jestes? Wszyscy wiedza ze sama bys chciala by kto cie tyle razy po cycach masowal wiec nie pyskuj tylko modl sie do jakiegos boga, bozka czy co ty tam masz we lbie. Ale na milosc boska ROB TO W KUCHNI!!!
114 razy? Po co tyle prądu marnować? Po 3-4 razie się patrzy na zegarek i po ptokach.
Basika063 napisał/a:
@antoinex
tu pisze o reanimacji.
Nie spinaj sie bo popuścisz w gacie. I co w ogóle na sadisticu robisz jak pierdolisz od rzeczy
antoinex napisał/a:
I co w ogóle na sadisticu robisz jak pierdolisz od rzeczy
Nie widziałem jej normalnego posta, zawsze pierdoli od rzeczy.
jamajboy napisał/a:
W trakcie pobytu w placówce jej serce odmówiło posłuszeństwa ponad 100 razy.
jamajboy napisał/a:
została ona przetransportowana do szpitala w Liverpoolu, gdzie poddano ją... kolejnym 10 reanimacjom.
chyba 110, a nie 114
RastaSoldat napisał/a:
chyba 110, a nie 114
jamajboy napisał/a:
W trakcie pobytu w placówce jej serce odmówiło posłuszeństwa ponad 100 razy.
House byłby wniebowzięty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów