A filmiku jak ktoś na grabie staje nie masz?
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Najbardziej ułomne psy ever, jęzora schować nie umie, ciągle kapie ślina z pyska, na zewnątrz kompletnie się nie nadaje, w większości nie oszczeni się bez pomocy, do tego ponad przeciętnie pierdzą i chrapią. Rasa wyhodowana żeby cieszyć właściciela upośledzonymi genami, przykład na znęcanie się nad zwierzakami to prokreacja tego tworu.
Nie rozumiem jak można takie psy lubić... Jest wiele pięknych psów i mądrych, nie jak te szczury i genetycznie ułomne paździerze...
O Kurwa jaki brzydki pies. Nie ma piffa bo i za co?
Pierdolisz zajebisty piesior!!!
pie**olisz zajebisty piesior!!!
Tyle że dobierany przez pokolenia tak, że jeśli go nie zoperujesz to będzie chrapać. Kupił se chrapiącego psa, a teraz geniusz nagrywa filmiki w których narzeka że mu kurła pies chrapie...
Najbardziej ułomne psy ever, jęzora schować nie umie, ciągle kapie ślina z pyska, na zewnątrz kompletnie się nie nadaje, w większości nie oszczeni się bez pomocy, do tego ponad przeciętnie pierdzą i chrapią. Rasa wyhodowana żeby cieszyć właściciela upośledzonymi genami, przykład na znęcanie się nad zwierzakami to prokreacja tego tworu.
Obok mojej chaty jakiś rurkowiec wlecze się wieczorami z takim spasionym czymś na smyczy. Moja dziewczyna jak zobaczyła, powiedziała, że ze świnią by lepiej wyglądał.
Najbardziej ułomne psy ever, jęzora schować nie umie, ciągle kapie ślina z pyska, na zewnątrz kompletnie się nie nadaje, w większości nie oszczeni się bez pomocy, do tego ponad przeciętnie pierdzą i chrapią. Rasa wyhodowana żeby cieszyć właściciela upośledzonymi genami, przykład na znęcanie się nad zwierzakami to prokreacja tego tworu.
Kurwa to tak jak ty
Obok mojej chaty jakiś rurkowiec wlecze się wieczorami z takim spasionym czymś na smyczy. Moja dziewczyna jak zobaczyła, powiedziała, że ze świnią by lepiej wyglądał.
Bo wcześniej chodził z Twoją dziewczyną, ale wybra ł tego psa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów