📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa nie było mnie parę lat na sadolu bo siedziałem w więzieniu a teraz się okazuje że w końcu jest osobny dział na pedalstwo
Superfunfel napisał/a:
Kurwa nie było mnie parę lat na sadolu bo siedziałem w więzieniu a teraz się okazuje że w końcu jest osobny dział na pedalstwo
Jest mój drogi I wszyscy sobie to chwalą.
Superfunfel napisał/a:
który po odsiadce zaczął cie interesować i jesteś stałym bywalcem od tego momentu
[ Dodano: 2024-07-26, 23:07 ]
jakość nie przeszkadzało ci jak w pierdlu wołali do ciebie ''e cwelu chodź tutaj''
Przynajmniej wiadomo do czego się masturbujesz.
Hahah, fajne Ale niektórzy mają tu kija w dupie, jak czytam te wasze wysrywy xD
Superfunfel napisał/a:
A to za przestępstwo miał od razu siedzieć , a może był sprzątaczką , albo wychowkiem .
Folur napisał/a:
kolega pyta gdzie można ciag dalszy filmiku zobaczyć
Powiedz koledze, żeby sobie sam poszukał.
Abibabe napisał/a:
Jest mój drogi I wszyscy sobie to chwalą.
Osobna zakładka na "softy" to bardzo dobry pomysł, też mi się podoba
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów