📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jaka kaleka nie ma szans zeby mial w tych wątłych rękach tyle siły żeby utrzymać takie cielsko przed zamortyzowaniem padku na jaja, zatem upada na jaja i jeszcze sie smieje i łapie za krzyż, jest z nim gorzej niz myślałem
albo taki odruch łapania za cipe bo cipa podobno blizej dupy niz brzucha to od tyłu jajca łapie gender jebany
albo taki odruch łapania za cipe bo cipa podobno blizej dupy niz brzucha to od tyłu jajca łapie gender jebany
KebabRemover napisał/a:
jaka kaleka nie ma szans zeby mial w tych wątłych rękach tyle siły żeby utrzymać takie cielsko przed zamortyzowaniem padku na jaja, zatem upada na jaja i jeszcze sie smieje i łapie za krzyż, jest z nim gorzej niz myślałem
jaja mogły na tej deseczce się rozstąpić niczym morze przed Mojrzeszem, jednak nie zmienia to faktu, że ból raczej powinien być doraźny, a co za tym idzie, reakcja dziwna
KebabRemover napisał/a:
Nie myjesz się, że nie wiesz co jest bliżej dupy? Jaja czy cipa?
1 cm dzielił go od kastracji a tak przyjął na dupe
schodowy jajomen
nie ładnie tak, bombla podpuszczać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów