i rewers:
i rewers:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poza tym, nie wina UE, że ceny u nas szybują w górę. Dla przykładu, cena paliw na zachodzie ostatnio spadała, u nas była stała i wysoka. Ukryta podwyżka. Pozostałe ceny galopują, bo rozdawanie 500+ powoduje inflację, podstawy ekonomii. A to dopiero początek naszej "dobrej zmiany".
Jakby Niemcy nie dały pieniędzy Polsce na drogi i autostrady, a pozostałe kraje nie otwarły granic to nawet mieszkańcy tego "moralnie zwyciężonego mocarstwa" nie mieliby jak z kraju spierdolić, żeby na jedzenie ich było stać. Kto pamięta czasy przed Unią ten pamięta, w ciągu 7 lat zbudowano 18km autostrady. Wygrana przetargu na budowę wiaduktu bez wjazdów i zjazdów. Sale informatyczne w szkole? Chyba, że liczydła nazwiemy maszynami to tak. Polska żywność nie spełniała żadnych norm, więc jak nie poszła jako świeża to w konserwę się pakowało i dalej na rynek wewnętrzny. Itd. Itp. Szkoda strzępić ryja.
Dzięki takiemu myśleniu będziemy dalej krajem kolonialnym. Będąc w członkiem UE mamy dopłaty itp. ale nie za darmo płacimy składki ale to chyba wszyscy wiedzą ale co najważniejsze otworzyliśmy rynek zbytu i zachodnie koncerny zdeptały polski przemysł.
Polskie władze doprowadziły do upadłości wiele spółek w to miejsce wskoczyły firmy zachodnie i drenują nasz kraj i nas Polaków transferując zyski a dzięki różnym operacja księgowym wykazują minimalne zyski lub straty a w rzeczywistości pieniądze płyną na zachód.
Żeby gonić zachód musimy sami wytwarzać w polskich firmach, odbudować to co rozjebali poprzednicy przy władzy i dokończył kapitalizm.
Trzeba trochę myśleć zamiast pierdolić że pan Niemiec nam dał.
Zresztą 2004 to nie była magiczna data. Kto ma choć trochę lat, ten bez problemu będzie pamiętaj co to były SAPART, ISPA, TACIS, PHARE. Zachód wpompował e nasz w chuja kasy.
Ni chuja . W 2008 rzuciłem . Paliłem wtedy LM niebieskie, po 5,80 /20 szt .
" Zachód wpompował e nasz w chuja kasy."
A wypompował w chuja x 10 .
A dla osób pierdoloncych o paczkach fajek i masłach za 5 groszy , przypomni... wróć , spytaj rodziców : jaka była wypłata przed wejściem do unii (coś mi się wydaje że będzie 3 liczbowa suma )
Dzięki takiemu myśleniu będziemy dalej krajem kolonialnym. (...)
Trzeba trochę myśleć zamiast pie**olić że pan Niemiec nam dał.
No i prawda, tylko może by w końcu Polacy przestali biadolić jak to wszyscy źli się uwzięli na mocarstwo, a po prostu wzięli się do roboty.
Coś Ci się daty pojebały z wczesnymi latami 90'. W 2005 paczka fajek kosztowała 9 - 11 zł, a chleb około 2 zł, że o średniej krajowej nie wspomnę...
Co do "wygrywów i panów" życia powyżej, to brak słów. Widzą, co chcą widzieć, a to co Chujnia Gejropejska zrobiła z biedniejszymi krajami po wstąpieniu do tej super sprawy, to klapy na oczach i knebel w pysku. Fakt, sypnęli groszem w początkowej fazie, co by takie pelikany łyknęły zanętę, a potem broniły sprawy, bo "dotacje, dofinansowania, szegen", a co wyszło w praniu? IV Rzesza pod przywództwem Adolfini Makreli i jej zmieniających się przydupasów z Żabolandii, a reszcie krajów homonto na garb i morda w kubeł. Coraz durniejsze przepisy, regulacje i dyrektywy (ślimak = ryba np.), korporacje wypierające małe i średnie biznesy. Bycie dumnym z własnego kraju = faszyzm. Niepopieranie pedalstwa i skrajnego feminizmu = rasista i seksista. Wolność słowa? O ile masz na imię Icek Goldberg, bo jak Jan Kowalski, to pałą w łeb i pierdziel. I mógłbym tu kurwa encyklopedie w 10 tomach z przykładami wypisać, ale po co. Przecież jest wesoło i kolorowo, a jak utworzą Centralną Armię, to będzie jeszcze bombowo, zwłaszcza u nas i Węgrów.
idz sie lecz ....
ps czekam na tą encyklopedię
Polaku* jeśli już, jebany lewaku. Może taka byłaby Twoja przyszłość, szczyt marzeń czyścić sławojke u Serżia, ja mam łeb na karku i umiem sobie poradzić bez łaski takich durniów jak Ty. To raz.
A dwa, to widziałem więcej miejsc i krajów, niż Ty miałeś chujów w dupie czy masz pryszczy na ryju i Unia mi do tego nie była potrzebna.
A teraz idź się bolcować ze swoim kółkiem wzajemnej adoracji, plebsie.
tjjjjjaaaaa widziałeś więcej krajów... na globusie hahhahahaah
Jak wam się tak dobrze żyje to znaczy żeście zdrowi, zobaczymy jak wy albo ktoś z najbliższej rodziny zachoruje to czy będziecie tak zachwalać kiedy kolejka do specjalisty wyniesie pół roku a na zabieg półtora roku. Z resztą, takich trollików od propagandy sukcesu to teraz jest na pęczki, PISiory płacą to jest zachwalanie rządu i tego jak dobrze się w Cebulstanie żyje.
Mam wykupiony prywatny pakiet medyczny więc do specjalisty czekam Maks 3 dni. Ale faktycznie sytuacja służby zdrowia jest fatalna. I nie jestem trolem pisu bo akurat nienawidzę pisu. Po prostu mówię że od czasu UE mi się żyje dobrze. Ale raczej to zasługa moich decyzji a nie partii rządzącej
Przeciętny majątek Szwajcara to 1,5 mln zł. Jak oni to zrobili bez UE? Nie rozumiem jak można być tak tępym i nie dostrzegać tego jak zachód nas drenuję pod przykrywką UE i jak wykańcza przemysł (np. Cukrownie. W 2006 UE nakłada limit na produkcje cukru. Wtedy 60% cukrowni zostaje kupione za grosze przez zachodnie koncerny. W 2013 limit zostaje zniesiony, przypadek?) Polska jest drenażowana jak tylko się da, a autostrady są po to żeby polski kierowca ciężarówki dostarczył jak najszybciej artykuły do niemieckiego Lidla, w którym Polak kasuje Polaka, a Niemiec tylko kase liczy. Kondominium niemiecko-rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Przeciętny majątek Szwajcara to 1,5 mln zł. Jak oni to zrobili bez UE? Nie rozumiem jak można być tak tępym i nie dostrzegać tego jak zachód nas drenuję pod przykrywką UE i jak wykańcza przemysł (np. Cukrownie. W 2006 UE nakłada limit na produkcje cukru. Wtedy 60% cukrowni zostaje kupione za grosze przez zachodnie koncerny. W 2013 limit zostaje zniesiony, przypadek?) Polska jest drenażowana jak tylko się da, a autostrady są po to żeby polski kierowca ciężarówki dostarczył jak najszybciej artykuły do niemieckiego Lidla, w którym Polak kasuje Polaka, a Niemiec tylko kase liczy. Kondominium niemiecko-rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Hehe..Gamonie typu wiewiór czy drukarka myślą,że to zasługa UE!hehe..Cymbałki to nie Unia nam pomogła tylko złodzieje typu Balcerowicz,Miller,Belka,Wałęsa i Tusk nasz kraj zniszczyli! Nie wspomnę o konfiturze Wałęsie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów