A we Wrocławiu takie specjały
A we Wrocławiu takie specjały
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie od setek lat na naszym kontynencie zjadają żaby, krewetki, małże itd. W innych kręgach kulturowych też nie mają z tych większych problemów. No, ale jak to nie jest parówka z biedry ze śladową ilością mięsa, to dumny potomek husarii tego nie tknie. Ja sam nigdy nie próbowałem, po prostu mam póki co dużo smacznych alternatyw dla owadów. Ale dobrze sobie zdaję sprawę z tego, że ludzi jest powoli zbyt dużo na bycie wybrednym w kwestiach zjadanej biomasy.
Nie, ludzi niebma za dużo względem żywności, to nadmierny konsumpcjonizm jest zjebany, zjebane jest to ze co skrzyżowanie trafisz biedronke lidla czY netto a półki się tam uginają od żarcia a żeby czasem kowalskiemu kotlera nie zabrakło czy pomidora, chuj ze połowa po czasie ląduje w koszu bo ludzie nienadążają z wykupieniem tego. Liczy sie że niczego nie zabrakło na pólkach. Innym problemem tych przepisów z robalami jest taki że producenci maja otwartą furtke na robienie z jedzenia chuj wie co, i to że nie lubisz robali nie znaczy że ci tego nie zaserwuja w jakiejś żywnosci.
Byle menel, jak się zgłosi do Caritasu to za friko dostanie krupnik we worku, puszkę mielonki, herbatniki i mąke. Nie widzę powodu dla jedzenia robali, chyba że na prawdę cena będzie konkurencyjna w stosunku do np. najtańszych parówek, ale na to się nie zanosi.
Francuzi od dawna wpierdalają żaby i ślimaki, a tu zaraz będzie olaboga, że Tusk chce Polaków karmić robakami.
Niech się dziwią Ci, co w dupie byli i gówno widzieli
Owady to najczystsze źródło białka i tłuszczu zwierzęcego, ale jak ktoś lubi to niech dalej je pasztetową, salcesony i smalec.
Co kraj, to obyczaj
Ja zapytam z ciekawości ...co na to sanepid ...
jak kiedyś u mnie w robocie baba znalazła w kaszy robale to kazała mi to wywalić i mandat wpierdoliła 500 zł..
szkoda bo dzieciaczki może kosztowałyby robaczanego specjału
Jestem dziś lewicującą ekolożką z zawodu kierowczynią autobusu miejskiego z napędem wodorowym w centrum Krakowa...
A kto Cię zmusza @Pizdusiu?
Unia Europejska a celem jest obniżenie emisji CO2 więc wpierdalanie w przyszłości niemal samych robaków,
Więc morda tam lewaku. Wy i te wasze teorie, ta pseudo wolność okupowana zakazami i nakazami. Rzygać się chce...
Francuzi od dawna wpierdalają żaby i ślimaki, a tu zaraz będzie olaboga, że Tusk chce Polaków karmić robakami.
Niech się dziwią Ci, co w dupie byli i gówno widzieli
Owady to najczystsze źródło białka i tłuszczu zwierzęcego, ale jak ktoś lubi to niech dalej je pasztetową, salcesony i smalec.
Co kraj, to obyczaj
to poczytaj sobie co dzieje się z człowiekiem po długotrwałym spożywaniu chityny i jak białko takich robaczków nie do końca podoba się naszemu organizmowi - powtarzać co w tefałen mówią to każda ameba potrafi
No te se żryj te glizdy, ja tam tego nie rusze
Zmartwię Cię... wpierdalasz i to ze smakiem :} Większość serków o czerwonym zabarwieniu (ale nie tylko, ogólnie wszystko z oznaczeniem E120), posiada swój kolor z barwnika zwanego koszenila, który jest niczym innym jak zmielonymi robaczkami o nazwie czerwce kaktusowe ^^ Smacznego jedzenia zmielonych robaczków, robaczku
No te se żryj te glizdy, ja tam tego nie rusze
Gość co ma konto na sadisticu a robala nie wpierdoli, co za czasy... robale bardzo dobrze wypadaja w makro skladnikach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów