A we Wrocławiu takie specjały
A we Wrocławiu takie specjały
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gwoli ścisłości, to UE wydała pozwolenie na użycie robali jako składnika żywności i plusem jest to, że producenci będą musieli o tym informować na etykietach - obecnie tego nie robią. Na szczęście suszone owady kosztują dość sporo - 35 zł za 20 gramów. Mało kto się skusi, poza paroma lewakami.
PocZekaj aż teraz wywęszą w tym biznes i zrobia się tańsze od parówek wcześniej sie je sprowadzalo jako egzotyk. Teraz jest zielone śwoatlo na farmy robactwa w EU
Francuzi od dawna wpierdalają żaby i ślimaki, a tu zaraz będzie olaboga, że Tusk chce Polaków karmić robakami.
Niech się dziwią Ci, co w dupie byli i gówno widzieli
Owady to najczystsze źródło białka i tłuszczu zwierzęcego, ale jak ktoś lubi to niech dalej je pasztetową, salcesony i smalec.
Co kraj, to obyczaj
po co klamiesz debilu? Wiekszosc tego bialka jest ciezko lub wcale nie przyswajalna, a same robale trzeba poddac obrobce chemicznej i termicznej z czernobyla zeby nie zarazic sie skrajnie groznymi dla czlowieka bakteriami i pasozytami.
Jest to jedzenie dla ludzi z trzeciego swiata, ktorzy nie maja innych zrodel pozywienia.
Francuzi od dawna wpierdalają żaby i ślimaki, a tu zaraz będzie olaboga, że Tusk chce Polaków karmić robakami.
Owady to najczystsze źródło białka i tłuszczu zwierzęcego, ale jak ktoś lubi to niech dalej je pasztetową, salcesony i smalec.
Co kraj, to obyczaj
A co ma do tego Tusk? Nie decyzyjny pies Niemców bierny na jebanie Polaków. Co zrobił jak Nord Stream budowali? "Rządził" w UE. Ładnie gada, robi swoje. Kasę zarabia nic więcej.
Z drugiej strony czego sie spodziewac po zacnym elektoracie ktory zarabia nie wiecej jak 4k na łape i po swiecie nie jezdzi xD
youtu.be/n_V1xztb8GU?t=2256 I niech nikt się nie łudzi że będzie inaczej. Moderatorów proszę o nieusuwanie komentarza z linkiem bo na waszej stronie nie da się wstawić filmu z YouTuba zaczynającego się od konkretnej minuty.
Zaciukasz kurę, świnię, czy cokolwiek żywego, to musisz najpierw wypatroszyć. A robala tylko umyć i jeść ze wszystkim co ma w środku?
Rozumiem bieda itp, ale w sklepach półki pełne a ja mam jeść coś nienaturalnego w tym klimacie tylko dla cudzego wymysłu....?
Jakiego nienaturalnego?
W Polsce, Francji czy Niemczech od XIII do XX wieku jadało się zupę z chrabąszczy majowych
Ba, w XX wieku owe skarmelizowane chrabąszcze były istnym przysmakiem.
Obejrzyjcie sobie o co chodzi z robaczywym biznesem i że wszyscy będziemy to musieli jeść. Jest to genialny biznes bo robaki nakarmi się byle czym jeszcze bardziej obrzydliwym niż same robale a robalami przetworzonymi w postaci mączki proteinowej dodawanej do wszystkiego będzie się karmić ludzi. I taniej będzie
I niech nikt się nie łudzi że będzie inaczej. Moderatorów proszę o nieusuwanie komentarza z linkiem bo na waszej stronie nie da się wstawić filmu z YouTuba zaczynającego się od konkretnej minuty.
Ja bede jadl lewakow zanim zaczne jesc robaki.
Co kraj, to obyczaj
też sobie naród na przykład wybrałeś!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów